Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tragedie in lumea sportiva din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de ani

Playtech Playtech,
Tragedie in lumea sportiva din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de ani

O veste trista din lumea sportului. O noua tragedie a lovit lumea sportiva din Romania. Un fost jucator legitimat la Dinamo a murit la doar 22 de ani, o veste care a venit ca un traznet pentru apropiatii sai. Tragedie in lumea sportului din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de . continuă pe Playtech

Business report: Lunea neagra: Peste 300.000 de firme din Romania afectate, au trecut la somaj tehnic sau concedieri; Romania, lider european detasat in constructii

Profit. ro: Peste 300. 000 de firme din Romania afectate, au trecut la somaj tehnic sau concedieri * Curs de Guvernare: Romania, lider european detasat in constructii * Economica. net: Xiaomi se duce peste Huawei in lupta gigantilor din lumea smartphone * Stirile Protv: Donald Trump vrea sa elimine restrictiile impuse economiei SUA din cauza pandemiei * Curs de Guvernare: OECD: Socul economic al crizei Covid-19 il depaseste pe cel al crizei din 2008.

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

CORONAVIRUS |Al 18-lea deces din Romania. O femeie de 76 de ani, din Cluj, cu hipertensiune si diabet zaharat

Autoritatile romane au anuntat, joi, un al 18-lea deces printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre o femeie in varsta de 76.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )