Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce se intampla cu filmele si serialele Netflix din cauza pandemiei

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu filmele si serialele Netflix din cauza pandemiei

Pandemia afecteaza serios industriile si activitatile oamenilor in perioada aceasta, iar Netflix nu face nici ea exceptie. Platforma de streaming a anuntat ca ia si ea masuri in ceea ce. continuă pe Playtech

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

Decizie fara precedent. Toate slujbele tinute de Papa Francisc de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei Covid-19

Toate slujbele pe care Papa Francisc le va tine de Pasti vor avea loc fara public, din cauza pandemiei de Covid-19, a anuntat Vaticanul duminica. Din cauza actualei urgente de sanatate internationale, toate sarbatorile liturgice din Saptamana Sfanta se vor desfasura fara prezenta fizica a credinciosilor, a scris intr-un comunicat de presa Prefectura Casei Pontificale.

Decizie fara precedent in epoca moderna: Vaticanul anunta ca slujbele de Pasti se vor tine fara public din cauza pandemiei de coronavirus -UPDATE

Toate slujbele religioase oficiate de Papa Francisc de Pasti, in aprilie, se vor tine in absenta credinciosilor, ca urmare a pandemiei de coronavirus, a anuntat duminica Vaticanul, o decizie fara precedent in epoca moderna, noteaza Reuters. Slujbele, patru zile de evenimente majore de la Joia Mare pana la Slujba invierii din duminica Pastelui, atrag anual zeci de mii de oameni in Roma si la Vatican, in Piata Sfantul Petru.

Ryanair ar putea tine toate avioanele la sol din cauza pandemiei. De cand s-ar aplica masura

Compania aeriana Ryanair nu exclude posibilitatea de a tine toate avioanele la sol in perioada urmatoare, din cauza numeroaselor restrictii de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

MAE, apel de la Bucuresti: ce trebuie sa faca romanii din strainatate din cauza pandemiei

Ministerul de Externe de la Bucuresti - MAE - a transmis un apel catre romanii din strainatate. Anuntul a fost facut in contextul in care e pandemie de coronavirus, iar in Romania a fost.

Dansat si cantat (chiar si fals) la balcon. Cum fac fata italienii la auto-izolarile impuse din cauza pandemiei de Covid-19 (VIDEO)

Cativa italieni au decis sa sfideze restrictiile impuse de autoritati si au decis sa iasa la balcon sa cante si sa danseze. Nu tuturor le-a iesit, insa. Italia are al doilea cel mai mare numar de.

Bundesliga se suspenda din cauza pandemiei de coronavirus

Liga germana de fotbal DFL) a anuntat vineri suspendarea cu efect imediat a Bundesligii, o premiera.

Coronavirusul COVID-19 nu tine cont nici de functii, nici de tara. Ce politicieni s-au imbolnavit sau sunt fortati sa lucreze de acasa din cauza pandemiei

Vineri, senatorul PNL, Vergil Chitac, a diagnosticat cu coronavirusul COVID-19, lucru care a dus la auto-izolarea premierului desemnat si interimar, Ludovic Orban, la Vila Lac II. A dus, de asemenea, la testarea membri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )