Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla in Romania: paturi si aparatura pentru sectia ATI COVID, nefolosite pentru ca n-au incaput pe usa

Antena3 Antena3,
Se intampla in Romania: paturi si aparatura pentru sectia ATI COVID, nefolosite pentru ca n-au incaput pe usa

Situatie demna de teatrul absurd la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu: aici, 20 de paturi si aparatura medicala pentru bolnavii cu forme severe ale infectiei cu COVID, internati in sectia ATI, nu au putut fi folosite vreme de 6 luni. Motivul: paturile nu incapeau pe usa sectiei ATI. continuă pe Antena3

COVID-19. 22 de paturi la sectia ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, cu 10 mai multe ca la inceputul anului

Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) aproape ca si-a dublat numarul de paturi pentru bolnavii cu COVID-19. Este o veste buna, in contextul in care judetul Sibiu are.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

Se redeschide sectia ATI de la Mioveni

Institutia Prefectului Arges anunta ca, de saptamana viitoare, se va redeschide sectia ATI de la Spitalul Orasenesc Mioveni, pentru pacientii COVID. in acest sens, a avut loc o intalnire intre prefectul Emanuel Soare, presedintele CJ Arges, Ion.

Romania a platit avansul pentru vaccinul impotriva COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Romania a achitat avansul pentru vaccinul anti-COVID. Florin Citu: Am semnat plata externa catre CE, in suma de 12 milioane de Euro (VIDEO)

Guvernul a intreprins primii pasi concreti pentru achizitionarea vaccinului anti-covid-19, iar campania de vaccinare din primul semestru al anului viitor incepe sa nu mai fie doar o promisiune. Ministrul.

Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI. Decizia neasteptata (exclusiv)

In urma cu doua saptamana, cazul cu o asistenta si un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu care ar fi intretinut relatii intime in timpul garzilor facea inconjurul Romaniei. Decizia comisiei de disciplina a luat decizia neasteptata. Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI?! Ce spune consiliul etic despre scandalul Sex .

Nelu Tataru, noi detalii despre situatia medicului ranit la ATI COVID din Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, miercuri, ca medicul ranit la ATI Piatra Neamt a suferit o interventie chirugicala si a scapat de dializa.

Medicii au primit asigurari de la Valeriu Gheorghita ca intreg personalul medical este luat in calcul pentru vaccinarea impotriva COVID-19. Vaccinarea personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie

Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator, care reprezinta medicii din ambulatoriul de specialitate din intreaga tara, a primit asigurari de la coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, ca tot personalul medical, indiferent de forma de organizare spital,cabinete medicale individuale,etc), specialitate sau profesie medic, asistent, infirmier, etc) este luat in considerare pentru procesul de vaccinare impotriva COVID-19. Precizarile vin dupa ce o parte dintre DSP-uri au esuat in a cere acordul pentru vaccinare de la personalul medical in judete intregi. Campania de vaccinare a personalului medical ar urma sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie.

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

Cum se pregatesc autoritatile din Germania pentru vaccinarea anti-COVID-19: in landul Baden Wurttemberg se infiinteaza centre unde ar urma sa aiba loc zilnic pana la 1.500 de vaccinari

Autoritatile din Germania pregatesc planul pentru vaccinarea populatiei impotriva noului coronavirus. Guvernul federal de la Berlin a anuntat ca vaccinarea va fi voluntara. in landul Baden-Wurttemberg, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )