Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Interes crescut pentru terenurile agricole si forestiere din Romania

Hotnews Hotnews,
 Interes crescut pentru terenurile agricole si forestiere din Romania

Liberalizarea pietei terenurilor agricole si forestiere pentru cetatenii si companiile din UE si SEE incepand cu ianuarie 2014 starneste si mai mult interes in legatura cu acestea. Nu este un secret faptul ca preturile terenurilor agricole si forestiere din Romania sunt foarte atractive. In acelasi timp, cele mai mari castiguri din productia de alimente din zona Euro au fost realizate in Romania, conform raportarilor pentru prima jumatate a anului 2013. Acelasi fenomen este valabil si in cazul terenurilor forestiere. continuă pe Hotnews

Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Imaginea masinii, demarajul, culoarea si nivelul de poluarea conteaza cel mai putin pentru clientii de masini din Romania, in timp ce criteriile cele mai importante sunt legate de factorul cost, fie ca vorbim de consumul de carburant, de costurile de intretinere sau de fiabilitate. Siguranta nu conteaza nici macar cat jumatate din importanta acordata consumului de carburant, reiese dintr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

[P] Regele berii din Romania ocroteste Ursul, regele padurilor din tara noastra

In Judetul Harghita, Muntii Hasmas exista singurul centru pentru reabilitarea puilor de urs orfani din tara si din Europa. Incepand de anul trecut, Ursus sustine activitatile centrului fondat de Leonardo Bereczky cu sprijinul fundatiei Vier Pfoten in 2003. Afla din videoclip povestea pe scurt a Centrului Ursus pentru Reabilitarea Ursilor din Romania.

[P] VIDEO Regele berii din Romania ocroteste Ursul, regele padurilor din tara noastra

In Judetul Harghita, Muntii Hasmas exista singurul centru pentru reabilitarea puilor de urs orfani din tara si din Europa. Incepand de anul trecut, Ursus sustine activitatile centrului fondat de Leonardo Bereczky cu sprijinul fundatiei Vier Pfoten in 2003. Afla din videoclip povestea pe scurt a Centrului Ursus pentru Reabilitarea Ursilor din Romania.

US Army isi majoreaza efectivele din Romania.

Armata americana va incepe sa isi transfere operatiunile de la baza aeriana Manas din Kargazstan la noua baza de la Mihail Kogalniceanu, potrivit general-maiorului John OConnor, comandantul 21st Theater Sustainment Command, care a facut acest anunt intr-un interviu pentru Foreign Policy, preluat de site-ul EurasiaNet. Misiunea de la baza din Romania nu va avea aceeasi anvergura ca cea de la Manas ceea ce reflecta, partial, ca amploarea razboiului din Afganistan s-a redus. Cu toate .

Stirile si articolele din Romania libera, direct pe blogul tau.

Stirile si articolele din Romania libera vor putea fi afisate de toti detinatorii de bloguri pe platforma WordPress cu ajutorul unui plugin recent lansat de dchipa de dezvoltare a paginii web RomaniaLibera. ro. Cu ajutorul acestei aplicatii, cititorii blogurilor pe care le administrati vor putea lectura materialele aparute in pagina de Internet a cotidianului Romania libera, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla relevant in Romania si in intreaga lume. Se poate alege afisarea fluxului .

UPDATE Nymphomaniac Vol. II, interzis in cinematografele din Romania

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a fost incadrat de comisia de rating a Centrului National al Cinematografiei CNC) ca film Interzis minorilor sub 18 ani si interzis proiectiei cu public, se arata intr-un comunicat al Independenta Film, distribuitorului peliculei. In urma deciziei CNC, Nymphomaniac Vol. II nu va rula in cinematografele din Romania. UPDATE 2 Independenta Film a primit miercuri dupa-amiaza notificarea oficiala din partea comisiei de rating a CNC, cu privire la Nymphomaniac Vol. IIUPDATE Presedintele Comisiei de cultura din Senat face apel la reanalizarea deciziei interzicerii Nymphomaniac Vol.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania cand au loc evenimente importante

Antena 3 incheie prima luna a anului in pozitia de lider detasat al posturilor informative din Romania, dar si cu performante de lider de piata in zilele cheie. Luna ianuarie a fost marcata de subiecte ca noul Cod Penal,.

Lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic din Romania au fost inghetate

Lucrarile de amenajare a celui mai mare parc fotovoltaic din Romania, care a fost in curs de amenajare in orasul aradean Sebis, au fost inghetate dupa ce investitorii spanioli au aflat ca Guvernul pregateste un proiecte de lege care ar impune o taxa pe stalp.

Partea a doua a filmului Nymphomaniac, interzisa tuturor spectatorilor din Romania: Este caz de cenzura unic in Europa

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a primit la vizionarea comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei clasificarea I. Conform.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )