Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un internaut american vrea sa distruga singura copie din lume a unui album al grupului Wu-Tang Clan

Adevărul Adevărul,
Un internaut american vrea sa distruga singura copie din lume a unui album al grupului Wu-Tang Clan

Un internaut american a lansat o colecta pe site-ul de finantare participativa Kickstarter cu scopul de a cumpara si de a distruge singurul exemplar din lume al albumului One Upon a Time in Shaolin al grupului Wu-Tang Clan. continuă pe Adevărul

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

Lionel Messi este jucatorul cu valoarea de piata cea mai ridicata din lume, fiind de doua ori mai scump decat Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi

Argentinianul Lionel Messi este fotbalistul cel mai scump din lume, fiind evaluat la 216 milioane de euro, potrivit unui studiu al CIES Football Observatory. Desi cvadruplul castigator al Balonului de Aur a inregist.

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com .

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Romania, in topul suferintei la pompa. Avem cea mai cea mai mare crestere a pretului benzinei din lume

Romania a ajuns pe locul 1 in lume. Nu la nivelul de trai, ci la scumpirea benzinei. Cresterea pretului vine ca urmare a introducerii taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si a schimbarii de.

Romania, in topul suferintei la pompa. Avem cea mai mare crestere a pretului benzinei din lume

Romania a ajuns pe locul 1 in lume. Nu la nivelul de trai, ci la scumpirea benzinei. Cresterea pretului vine ca urmare a introducerii taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si a schimbarii de.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

SLIDE FOTO Cele mai frumoase si nebune masini din lume

Cele mai frumoase masini concept sunt gazduite in aceste zile intr-un muzeu din SUA. De la firme americane la cele europene, fie ca sunt din anii 50 sau din 2010, modul in care au fost concepute arata creativitate si originalitate, dar nu neaparat si o viziune in timp. Nici una dintre aceste masini nu a fost produs in serie. Toate au fost create pentru a emotiona, mira si a crea idoli. In seria celor 14 modele intra o Lancia care masura doar 55cm de la plafon la sol, o masina-ou creata de parizieni in timpul ocupatiei naziste sau masina avion.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )