Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lionel Messi este jucatorul cu valoarea de piata cea mai ridicata din lume, fiind de doua ori mai scump decat Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi

B1 B1,
Lionel Messi este jucatorul cu valoarea de piata cea mai ridicata din lume, fiind de doua ori mai scump decat Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi

Argentinianul Lionel Messi este fotbalistul cel mai scump din lume, fiind evaluat la 216 milioane de euro, potrivit unui studiu al CIES Football Observatory. Desi cvadruplul castigator al Balonului de Aur a inregist. continuă pe B1

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Replica lui Lionel Messi pentru cei care il acuza ca nu depune eforturi suficiente in tricoul Argentinei

Cu opt zile inainte de startul celei mai importante competitii de fotbal la nivel mondial, Lionel Messi declara ca este gata sa lase in urma sezonul mai putin reusit de la FC Barcelona si sa se concentreze in totalitate pentru echipa nationala a Argentinei.

Glamour: Helen Mirren, cea mai eleganta femeia a anului

Este una dintre cele mai apreciate actrite, dar iata ca nu sta prost nici la capitolul stil. Helen Mirren a fost numita Cea mai eleganta femeia a anului, de catre revista Glamour.

Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

Emil Boc este de parere ca o fuziune prin absorbtie intre PDL si PNL nu ar fi cea mai buna solutie. Acesta spune ca este de preferat fuziunea prin comasare, care ar da posibilitatea si altor formatiuni sa.

Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Ziua de miercuri este cea mai bogata in spectacole la Festivalul Antagon. Trei trupe de teatru, din Cluj-Napoca Reactor de creatie si experiment), Oradea Stage) si Bucuresti Teatru de Arta) joaca patru spectacole in trei locatii diferite.

LG WebOS SmartTV 55LB63 Probabil cea mai buna implementare SmartTV de pana acum [REVIEW]

LG WebOS este cea mai noua implementare a conceptului de SmartTV si probabil una dintre cele mai bune, asa cum spune si titlul acestui articol. Multa vreme am fost impotriva SmartTV-ului, nu a conceptului in sine, ci mai degraba a implementarilor acestuia. Mi se pare foarte buna ideea ca televizorul din sufragerie sa detina toate componentele, atat cele de entertainment, cat si cele de social media si de navigare pe internet. Prima functie Smart pe care am intalnit-o pe un [].

Dacia inregistreaza cea mai puternica crestere a vanzarilor din Franta in primele cinci luni. Modelele Sandero si Duster sunt in top zece

Cresterea inmatricularilor de autoturisme Dacia noi in Franta a incetinit in mai la 10,8% fata de 45,6% in aprilie, dar a ramas cea mai puternica dintre marcile cu vanzari semnificative in ianuarie-mai, perioada in care Dacia este prezenta cu Sandero si Duster in top zece al celor mai vandute masini.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Mediafax , care citeaza Bloomberg .

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

Marturii despre cea mai lunga zi din istorie - Debarcarea din Normandia

Debarcarea trupelor Aliate pe plajele din Normandia, la 6 iunie 1944, este cunoscuta drept cea mai lunga zi din istorie. Acel moment a reprezentat mai exact inceputul sfarsitului pentru dominatia nazista pe Batranul Continent. Peste 1,3 milioane de soldati ai puterilor Aliate au luat parte atunci la cea mai ampla operatiune militara pe care lumea a vazut-o vreodata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )