Libnet.ro
UNICEF

13:00

Inventatorul celei mai celebre arme de asalt din lume ar fi implinit, sambata, 100 de ani. Cine a fost Mihail Kalasnkiov, cel care a creat NU pentru a ataca, ci pentru a apara patria

B1 B1,
Inventatorul celei mai celebre arme de asalt din lume ar fi implinit, sambata, 100 de ani. Cine a fost Mihail Kalasnkiov, cel care a creat NU pentru a ataca, ci pentru a apara patria

Rusia celebreaza in aceasta toamna o suta de ani de la nasterea lui Mihail Kalasnikov, un simplu soldat sovietic care visa sa devina poet, proiectantul celebrei pusti de asalt care ii poarta numele, cea mai. continuă pe B1

El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de doua ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiana Toronto Wolfpack si a devenit cel mai bine platit rugbist din lume.

Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie: Mita se ridica la 10 milioane de euro (VIDEO)

Scandal in Rusia! Constructia celei mai mari inchisori din Europa se lasa cu ani grei de puscarie. Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este acuzat ca ar fi primit mita 10 milioane.

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters.

Toamna bate record dupa record! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani

Vremea a doborat un record istoric! A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 140 de ani, de cand se fac masuratori. in Romania, valul de aer tropical blocat in estul.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

Rusia: Mita de 10 milioane de euro pentru constructia celei mai mari inchisori din Europa

Un fost responsabil din serviciile penitenciare rusesti este anchetat sub acuzatia ca a primit mita de circa 10 milioane de euro pentru constructia unei inchisori, prezentata drept cea mai mare din Europa, au anuntat vineri anchetatorii, citati de AFP.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, in conditiile in care atentia investitorilor a fost indreptata in continuare la perspectivele unui acord comercial SUA-China.

Primul caz de Milium Coloid Juvenil diagnosticat in Romania si al unsprezecelea din lume

O echipa de specialisti din cadrul Sistemului Medical MedLife a diagnosticat primul caz de Milium Co.

Primul caz de Milium Coloid Juvenil diagnosticat in Romania si al unsprezecelea din lume

O echipa de specialisti din cadrul MedLife a diagnosticat primul caz de Milium Coloid Juvenil din Romania. Potrivit datelor publice de specialitate, la nivel mondial au fost diagnosticate doar 11 astfel de cazuri pana in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )