Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ioana Petrescu, catre Klaus Iohannis: Toate afirmatiile despre modificarea regimului fiscal sunt doar minciuni de campanie

B1 B1,
Ioana Petrescu, catre Klaus Iohannis: Toate afirmatiile despre modificarea regimului fiscal sunt doar minciuni de campanie

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, spune ca afirmatiile facute de candidatul ACLla prezidentiale, Klaus Iohannis, in legatura cu modificarea regimului fiscal in Romania, sunt doar minciuni de. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Victor Ponta are sapte case. Toate casele mele valoreaza cat apartamentul in care sta Ponta

Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu intelege atacurile la care este supus din partea PSD pentru cele sase case pe care le detine, in conditiile in care Victor Ponta detine sapte case, dar a declarat doar trei.

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Klaus Iohannis, candidatul conflictelor de interese. in ce ipostaza a mai fost prins acum prezidentiabilul

Klaus Iohannis este implicat intr-un nou scandal privitor la conflictul de interese. Edilul Sibiului a retrocedat caminul de batrani din Sibiu catre Forumul Democrat al Germanilor din Romania. Se.

Soarta lui Klaus Iohannis, decisa in aceste momente. Se va judeca sau nu dosarul sau inainte de alegeri

UPDATE:Soarta candidatului la prezidentiale, Klaus Iohannis, este decisa in aceste momente de judecatori. Agentia Nationala de Integritate cere devansarea termenului in cazul Iohannis. Va reamintim ca.

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis nu va fi judecat inainte de alegeri

UPDATE:Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis NU va fi judecat inainte de alegeri. Magistratii au decis sa pastreze termenul pentru 18 noiembrie, dupa cel de-al doilea tur de scrutin.

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Judecatorii Curtii Supreme vor lua in discutie, luni, cererea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de preschimbare a termenului din dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

Curtea Suprema decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Judecatorii Curtii Supreme vor lua in discutie, luni, cererea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de preschimbare a termenului din dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

Elena Udrea: in cazul in care Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil, categoric sunt in turul 2 (VIDEO)

Elena Udrea crede ca, daca luni, Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de inalta Curte de Casatie si Justitie in procesul cu ANI, iar ea va ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale, categoric va.

Klaus Iohannis: La Ministerul Finantelor se pregateste o modificare ampla a Codului Fiscal

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) in alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat ca potrivit unor surse, la Ministerul de Finante se pregateste o modificare ampla a Codului Fiscal, care ar conduce la majorari de impozite si taxe si chiar la introducerea, incepand din 2015, a impozitului progresiv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )