Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis, despre blocajul negocierilor PNL - USR-PLUS - UDMR: Principalul motiv este ca unii au incercat sa negocieze via media

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre blocajul negocierilor PNL - USR-PLUS - UDMR: Principalul motiv este ca unii au incercat sa negocieze via media

Presedintele Klaus Iohannis a criticat voalat USR, miercuri, spunand ca principalul motiv pentru care s-au blocat negocierile PNL - USR-PLUS - UDMR pentru coalitia de guvernare este ca au incercat, cel putin unii, sa negocieze via media. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor: Cea mai buna formula guvernamentala este o majoritate PNL - USRPLUS - UDMR. Duminica ne-am blocat

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Kelemen Hunor recunoaste blocajul negocierilor pentru coalitia de guvernare. Am putea propune si noi un premier!

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

Mediastandard.ro:Cum a reactionat presa online la prelungirea negocierilor pentru noul Guvern

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la alegerile parlamentare, principalele partide si presedintele tarii nu au reusit inca sa decida cine va ocupa functia de prim-ministru al Romaniei si cum va arata viitorul Cabinet. Pana acum, am observat ca au existat disensiuni in randul posibilei coalitii de guvernare PNL USRPLUS UDMR, in principal pentru ca nu au putut sa se hotarasca in privinta functiilor pe care liderii le vor primi. Dupa demisia lui Ludovic Orban despre care am scris mai multe aici), acestuia i-ar fi fost promisa, de catre Klaus Iohannis, sefia Camerei Deputatilor, pe care ulterior a cerut-o Dan Barna.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Gheorghe Falca: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala Discutiile pentru functii ar trebui lasate pe final

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat la RFI vicepresedintele PNL Gheorghe Falca. El crede ca discutiile privind sefia Camerei Deputatilor, dorita atat de PNL, cat si de USR-PLUS, ar trebui lasate pentru final.

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Emil Boc, despre negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR: Nu este un proces nedemocratic, nu este iesit din comun. Partenerii nu se cunosc. Nu trebuie sa fim ingrijorati ca inca nu avem o solutie (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat luni, intr-o interventie pe B1 TV, ca negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR de la finalul saptamanii trecute nu sunt nedemocratice sau in afara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )