Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre vaccinul anti-COVID: Vaccinarea se va face la locul de munca si prin centre drive-thru

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre vaccinul anti-COVID: Vaccinarea se va face la locul de munca si prin centre drive-thru

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o intalnire cu mai multi specialisti si membri ai Guvernului pe tema vaccinarii anti-COVID. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Raed Arafat a facut mai multe precizari cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19 care va incepe in Romania imediat ce vaccinul va putea fi achizitionat la nivel european. Acesta a accentuat faptul ca nu va fi folosit un vaccin daca acesta nu prezinta siguranta.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )