Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis: Am solicitat o intalnire cu familia Luizei Melencu la Palatul Cotroceni. Se va intampla vineri

Klaus Iohannis a spus, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni,ca a fost informat deDIICOT de faptul ca a fost descoperitun alt suspect in cazul Caracal. De.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

Klaus Iohannis va avea o intalnire cu familia Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre tinerele care ar fi fost rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, a fost invitata, vineri, la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Vreau sa purtam o discutie amiabila, de la om la om, a declarat Monica Melencu.

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiaza din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu si noul avocat revin la DIICOT pentru a studia dosarul. intalnirea cu procurorii vine in contextul in care DIICOT a cerut Baroului Timis sanctionarea avocatului familiei pentru limbaj.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C.

Avocatul familiei Luizei Melencu: Noi habar nu avem, DIICOT nu ne-a informat. Nu stim daca a abuzat-o, e o varianta

Avocatul familiei Luziei Melencu, Tonel Pop, s-a aratat nemultumit de faptul ca nu au stiut absolut nimic despre anuntul facut astazi de DIICOT potrivit caruia Gheroghe Dinca a avut un complice care a violat-o pe Luzia Melencu. Avocatul a spus ca, daca ar fi fost anuntati, ar fi putut uza de dreptul procedural de a pune intrebari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )