Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis va avea o intalnire cu familia Luizei Melencu

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre tinerele care ar fi fost rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, a fost invitata, vineri, la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Vreau sa purtam o discutie amiabila, de la om la om, a declarat Monica Melencu.

Klaus Iohannis intervine in cazul Caracal: Am cerut unui consilier sa o primeasca pe doamna Melencu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, ca mama Luiziei Melencu, una dintre fetele rapite la Caracal, va fi primita la Palatul Cotroceni. intrebat daca a cerut o.

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiaza din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu si noul avocat revin la DIICOT pentru a studia dosarul. intalnirea cu procurorii vine in contextul in care DIICOT a cerut Baroului Timis sanctionarea avocatului familiei pentru limbaj.

Klaus Iohannis: Am solicitat o intalnire cu familia Luizei Melencu la Palatul Cotroceni. Se va intampla vineri

Klaus Iohannis a spus, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni,ca a fost informat deDIICOT de faptul ca a fost descoperitun alt suspect in cazul Caracal. De.

Iohannis se implica in cazul Caracal. Mama Luizei, chemata la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul C.

Avocatul familiei Luizei Melencu: Noi habar nu avem, DIICOT nu ne-a informat. Nu stim daca a abuzat-o, e o varianta

Avocatul familiei Luziei Melencu, Tonel Pop, s-a aratat nemultumit de faptul ca nu au stiut absolut nimic despre anuntul facut astazi de DIICOT potrivit caruia Gheroghe Dinca a avut un complice care a violat-o pe Luzia Melencu. Avocatul a spus ca, daca ar fi fost anuntati, ar fi putut uza de dreptul procedural de a pune intrebari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )