Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Adevărul Adevărul,
Iohannis, revoltat dupa tragedia din Caracal. Presedintele cere ancheta in CSAT. Vinovatii trebuie aspru sanctionati

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat si revoltat de tragedia petrecuta la Caracal. Seful statului va cere o ancheta in sedinta de marti a CSAT, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

Protest la Cluj dupa tragedia din Caracal: Moartea fiecarui copil si a fiecarui tanar din vina statului, a autoritatilor este o crima la care suntem cu totii complici

Mai multe organizatii civice din Cluj organizeaza astazi, de la 20. 00, in centrul orasului, un protest fata de reactia dezastruoasa a autoritatilor in cazul omorului unei tinere in localitatea Caracal.

Film despre tragedia din clubul Colectiv, primul documentar romanesc selectat la Festivalul de Film de la Venetia

Documentarul Colectiv, ce spune povestea primului an de dupa tragedia din clubul bucurestean in care si-au pierdut viata 64 de tineri, a fost selectat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia. Este primul documentar romanesc selectat la festivalul de la Venetia.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

DIICOT cere sa preia dosarul asasinului fetei din Caracal

Bucuresti, 26 iul Agerpres - DIICOT Craiova a solicitat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Olt sa preia ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )