Libnet.ro
UNICEF

22:00

IOHANNIS: Sunt sigur ca in scurt timp nu vor mai exista pacienti care vor sta in corturi in frig

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Sunt sigur ca in scurt timp nu vor mai exista pacienti care vor sta in corturi in frig

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intrebat luni la finalul vizitei la Spitalul Univesitar de Urgenta Bucuresti, ce solutii exista pentru pacientii care primesc ingrijire medicala in corturi, in sezonul rece, ca este sigur ca nu vor mai exista astfel de cazuri in scurt timp, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre situatia bolnavilor COVID tratati in corturi: Se lucreaza la solutii. in cel mai scurt timp nuvor mai exista pacienti care stau in cort, in frig

Klaus Iohannis a raspuns, luni, in cadrul unei conferinte de presa la intrebarile adresate de jurnalisti. in ceea ce priveste situatia pacientilor infectatati cu COVID, care sunt tratati in.

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata, iar acum a devenit unul dintre cele mai tari trucuri. Iata ce se intampla cand faci asta! De ce sa pui drojdie de bere in varza murata Greseala unui barbat a devenit unul dintre cele mai tari trucuri atunci cand vine .

Este oficial, vestea proasta a diminetii pentru romani. Nu se vor mai pensiona in aceste conditii

Veste proasta pentru romani! Ce au aflat in aceasta dimineata? Planul de la Guvern ii va dezamagi pe multi dintre cetateni. Care sunt oile modificari si ce obiective noi sunt puse acum in prim-plan? Veste proasta pentru romani. Nu se vor mai putea pensiona in aceste conditii A fost eliminata scema de pensionare anticipata a .

Obiectul interzis in magazine. Romanii nu vor mai avea acces la el, deloc

Autoritatile din judetul Arges au interzis folosirea cosurilor de mana in magazine. Motivul este acela de a se evita aglomeratia, respectiv infectarea cu virusul din China. Clientii nu respecta distantarea sociala atunci cand au cosuri de mana, pe cand daca au carut de cumparaturi, vor trebuie sa respecte distanta, cel putin atat cat masoara caruciorul.

Digi24: Si totusi, cat timp vom mai purta masca? Ce spun expertii

Ultimele stiri referitoare la aparitia si dezvoltarea de noi vaccinuri anti-COVID-19 ne dau tot mai multe sperante ca finalul pandemiei de coronavirus este tot mai aproape.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )