Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ion Tiriac, plan indraznet pentru sportul din Romania: Am puse deoparte 100 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac, plan indraznet pentru sportul din Romania: Am puse deoparte 100 de milioane de euro

Dupa ce a construit un patinoar, Ion Tiriac vrea sa implementeze un proiect pentru ca sportul sa redevina un ambasador al Romaniei. Omul de afaceri a dezvaluit intr-o conferinta, potrivit. continuă pe Antena3

Tiriac, plan pentru sportul din Romania: Am lasat deoparte 100 de milioane de euro. Ce vrea sa faca omul de afaceri

Dupa ce a construit un patinoar, Ion Tiriac vrea sa implementeze un proiect pentru ca sportul sa redevina un ambasador al Romaniei.

Adrian Nastase, despre noul pariu pus la bataie de Ion Tiriac

Ion Tiriac a pus la bataie un avion de lux pentru construirea a aproape 3. 000 de sali de sport. intrebat despre acest lucru, fostul premier Adrian Nastase, cel care a castigat un pariu cu omul de.

Ion Tiriac pune la bataie un avion de lux pentru un proiect maret si mai are pregatite 100 de milioane de euro pentru sportul romanesc

Ion Tiriac s-a declarat dispus sa faca investitii serioase in Romania pentru salvarea sportului din tara si arunca manusa autoritatilor.

Adio Ileana Lazariuc?! Ion Ion Tiriac, surprins impreuna cu o blonda misterioasa (VIDEO)

Chiar daca este casatorit cu Ileana Lazariuc si are doi copii impreuna cu aceasta, Ion Ion Tiriac a fost surprins alaturi de o blonda la o intalnire, potrivit Spy News. Fiul lui fostului.

Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

In prezenta Prim Ministrului Romaniei, dl. Mihai Tudose, Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus .

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania, in valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finantare de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini- FIC continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor, se arata intr-o scrisoare deschisa din partea Consiliului Investitorilor Straini FIC), privind sistemul de sanatate din Romania. Potrivit acesteia, exista un risc major privind sustenabilitatea bugetelor dedicate sanatatii datorita unor dezechilibre venite din volumul contributiilor indicele de dependenta demografica este in continua crestere, de la 46. 4 in 2003 la 49 in 2016.

Consiliul Investitorilor Straini isi exprima ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania

Consiliul Investitorilor Straini FIC) continua sa isi arate ingrijorarea cu privire la domeniul sanatatii din Romania, care are un impact semnificativ asupra intregii populatii si in consecinta, asupra bunastarii angajatilor. Consiliul isi asuma.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

Universitatile din Romania, probleme mari cu numarul scazut al studentilor inscrisi

Universitatile din Romania se confrunta cu probleme tot mai mari in ceea ce priveste numarul studentilor inscrisi in fiecare an. Din pacate, numarul acestora este destul de scazut, ori.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )