Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFICA: 2014 a fost cel mai calduros an din istorie

România Liberă România Liberă,
INFOGRAFICA: 2014 a fost cel mai calduros an din istorie

13 din cei mai caldurosii 14 ani din istorie sunt din acest secol . continuă pe România Liberă

Alin Burcea: Numarul turistilor este limitat, banii lor nu sunt. Eu nu doresc sa fiu cel mai ieftin din Romania

Dupa 25 de ani de activitate, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, sustine ca nu doreste sa fie cel mai ieftin din Romania. El spune ca numarul turistilor este limitat, insa banii lor nu sunt, in sensul ca oamenii revin si cumpara vacante de mai.

Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Grupul Renault vinde peste 20 de modele pe plan mondial, iar in 2014 cel mai vandut a fost Duster care s-a apropiat de 400. 000 de unitati, arata datele grupului. Fara modelele Dacia, Renault nu ar fi putut raporta un an atat de bun vanzari, iar Logan si Sandero au prins top 5 la vanzari in cadrul grupului.

Toyota a ramas cel mai mare constructor auto din lume in 2014

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in 2014, devansand rivalul german Volkswagen datorita celor 10,23 milioane vehicule vandute anul trecut, transmite.

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii 24 de ani

Economia Chinei a inregistrat, in 2014, cel mai redus ritm de crestere din ultimii 24 de ani, chiar daca a depasit SUA, devenind cea mai mare din lume dupa puterea de cumparare.

Cel mai nou film al lui Radu Jude, Aferim!, a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin

Cel mai nou film al lui Radu Jude, 'Aferim!', va fi proiectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin, care se desfasoara intre 5 si 15 februarie, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

Marius Copil a reusit un as cu 242 km/h in meciul cu Wawrinka, cel mai rapid serviciu la Australian Open

Tenismanul roman Marius Copil, invins joi de Stanislas Wawrinka, la Melbourne, si-a lasat, totusi, amprenta asupra turneului Australian Open, prin cel mai rapid serviciu din competitie, cu 242 km/h. Wawrinka,.

Mats Wilander: Simona Halep este Djokovic feminin. Daca Serena si Sharapova nu vor juca cel mai bun tenis, vor pierde in fata Simonei

Mats Wilander a laudat evolutia Simonei Halep in meciul castigat, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, fiind de parere ca numarul trei mondial arata un real progres in joc, iar Serena Williams si Maria Sharapova trebuie sa evolueze la cel mai inalt nivel ca sa o poata invinge.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere, dar cu cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani, dupa ce investitorii au preferat o abordare mai precauta in contextul apropierii perioadei de raportari financiare de catre companii.

Doua cutremure dupa miezul noptii, cel mai puternic de 3,8

Doua cutremure au avut loc astazi, dupa miezul noptii, in judetul Vrancea, primul fiind cel mai puternic, cu o magnitudine de 3,8 grade pe scara Richter, iar al doilea avand 2,2 grade, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )