Libnet.ro
UNICEF

16:00

Irina Begu paraseste Australian Open din runda inaugurala

România Liberă România Liberă,
Irina Begu paraseste Australian Open din runda inaugurala

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cap de serie numarul . continuă pe România Liberă

Begu, spulberata la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

Irina Begu 105 WTA) se scufunda fara urme si, dintr-o jucatoare aflata, candva, pe locul 22 in lume, acum nu mai e capabila sa castige mai mult de un meci sau maximum doua pe tabloul unui turneu important.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Australian Open (m): Doi favoriti au parasit competitia din turul I (Rezultatele zilei)

Turneul de la Melbourne si-a incheiat si a doua zi de concurs, iar surprizele nu au intarziat sa apara. Doi dintre favoritii de pe tabloul masculin au parasit deja intrecerea din runda inaugurala. Felix Auger-Aliassime cap de serie numarul 20) a fost depasit de Ernests Gulbis, in timp ce Jo-Wilfried Tsonga a abandonat in momentul in care era condus cu 2-1 la seturi de Alexei Popyrin. Nu au avut probleme Rafael Nadal, Dominic Thiem, Gael Monfils, Nick Kyrgios si Stan Wawrinka.

Australian Open: Kiki Bertens, prea puternica pentru Irina Begu - Romanca, eliminata in primul tur

Irina Begu 105 WTA) nu a avut prea multe sanse in fata olandezei Kiki Bertens 10 WTA), cap de serie numarul 9, in runda inaugurala de la Australian Open. Romanca a fost invinsa dupa o ora si 15 minute de joc, scor 6-1, 6-4.

Irina Begu eliminata in primul tur

Pentru Irina Begu aventura in proba de simplu la Australian Open 2020 s-a incheiat rapid.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Niculescu, prabusire totala la Australian Open: A luat primul set, apoi a jucat catastrofal

Romania a avut patru sportive pe tabloul principal de la Australian Open si, dupa partidele din prima runda, doua dintre ele sunt deja in drumul spre aerport.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, marti, la Melbourne, pe americanca Jennifer Brady, cu 7-5 5), 6-1.

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )