Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iubirile lui Mihai Constantinescu: Am trait o dragoste ca-n povesti, sincera si pasionala

Adevărul Adevărul,
Iubirile lui Mihai Constantinescu: Am trait o dragoste ca-n povesti, sincera si pasionala

Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, in urma mai multor stopuri cardio-respiratorii, a trait, de-a lungul anilor, mai multe povesti de dragoste intens discutate in showbizz-ul romanesc. continuă pe Adevărul

Mihai Constantinescu a murit. Iubirile din viata regretatului artist

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Chiar Elena Ceausescu a fost deranjata de mesajul cantecului!

Un slagar al lui Mihai Constantinescu a fost cenzurat de comunisti! Este vorba despre binecunoscuta melodie Sus in deal e-o casa, un cantec de dragoste cu versuri dintre cele mai nevinovate, care a.

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT. Era unul dintre artistii foarte iubiti de copii - BIOGRAFIE

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la varsta de 73 de ani. Artistul era internat in spital de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un stop cardio-resir.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

La ce ora a murit Mihai Constantinescu si de ce boala suferea. Datele oficiale, confirmate la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu s-a stins pe 29 octombrie 2019, din pricina unor complicatii cardiace, fiind cunoscut si faptul ca se afla in moarte cerebrala. in ultimele zile au existat vesti care i-au bucurat pe fanii artistului, pentru ca s-a aflat ca acesta si-ar putea reveni, in mod miraculos. Din pacate, insa, medicii nu l-au mai putut .

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

Odihneasca-se in pace! Mihai Constantinescu a murit

Mihai Constantinescu. Cantaretul Mihai Constantinescu a murit. indragitul artist s-a stins din viata.

Drama pe care o traia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm in ultima parte a vietii

Mihai Constantinescu s-a stins marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul avea 73 de ani si era in coma de peste doua luni. Desi in ultima parte a internarii sale parea sa faca progrese, familia se astepta la ce era mai rau si ii pregatise deja locul de veci. in ultimii ani, artistul .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )