Libnet.ro
UNICEF

10:00

Izolati in Romania, popas final: cea mai mica scoala din tara prezentata in ultimul episod al seriei de reportaje

Adevărul Adevărul,
Izolati in Romania, popas final: cea mai mica scoala din tara prezentata in ultimul episod al seriei de reportaje

Seria Izolati in Romania ajunge la final cu ultimul reportaj in care este prezentata cea mai mica scoala din tara, aflata la granita cu Ucraina. continuă pe Adevărul

Romania, tara cu cea mai mare mortalitate infantila si cele mai mici cheltuieli pentru educatie si sanatate din UE

Romania are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila si cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei dintre toate statele membre. Totusi, tara noastra a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata un raport realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Romania in UE, 2016: Tara cu cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuie cel mai putin pentru educatie si sanatate

Romania este tara membra a Uniunii Europene UE) care are, de departe, cea mai mare mortalitate infantila, care cheltuieste cel mai putin pentru sanatatea si educatia populatiei, dar care a parasit anul trecut, in premiera, pozitia de al doilea cel mai sarac stat, arata raportul Romania in Uniunea Europeana, realizat de Institutul National de Statistica INS).

Cea mai scumpa rochie de mireasa din showbiz?

Crina Abrudan face nunta in acest weekend si va purta in biserica si la petrecere o rochie de mireasa pretioasa creata de un designer israelian. Se crede ca va fi cea mai scumpa vestimentatie de acest tip purtata de vedetele din showbiz-ul romanesc.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

Teraplast, cea mai rentabila actiune de la BVB

Cu o apreciere de 10,82% in perioada 28 iunie-5 iulie, raportata la moneda euro, actiunile producatorului de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor Teraplast Bistrita TRP), au reprezentat titlurile cu cea mai buna rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada de timp mentionata. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul bursei pe data de 3 iulie, compania anunta inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului a transmiterii partilor sociale aferente participatiei de 50% din Depaco, companie achizitionata de Teraplast.

DIGI, cea mai buna evolutie din BET

Actiunile DIGI Communications NV DIGI), al caror pret a urcat in perioada 27 iunie-4 iulie cu 3,6%, raportat la moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in intervalul de timp amintit.

Atentie la postura! Scolioza, cea mai frecventa afectiune la copii

Romania se afla pe primele locuri in lume in ceea ce priveste frecventa scoliozei grave la copii si adolescenti, iar specialistii atrag atentia parintilor asupra importantei depistarii precoce a acestei afectiuni si alegerii celor mai bune metode de tratament. Scolioza poate fi combatuta cu ajutorul Terapiei Schroth, o tehnica ce foloseste exercitii de respiratie si postura pentru a reda pozitia corecta a coloanei vertebrale.

Cea mai frumoasa romanca, decizie radicala. Ce s-a intamplat cu ea si cum arata acum (FOTO)

In 2010, Oana Lazar Paveluc castiga concursul Miss Universe Romania. Doar ca tanara nu s-a dedicat modei asa cum s-ar astepta lumea. Oana s-a casatorit, s-a mutat in SUA si a dec.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )