Libnet.ro
UNICEF

15:30

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Capitala raporteaza un numar record de cazuri noi

Adevărul Adevărul,
Judetele care au inregistrat luni cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Capitala raporteaza un numar record de cazuri noi

Bucurestiul inegistreaza astazi un numar record de infectari cu noul coronavirus fiind in continuare pe primul loc la numarul de imbolnaviri in 24 de ore. in acelasi timp, alte doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Cluj. continuă pe Adevărul

Judetele care au inregistrat duminica cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2. Unde a explodat numarul de cazuri

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala inregistreaza, din nou, un numar extrem de mare de cazuri noi. in acelasi timp, alte inca doua judete au inregistrat foarte multe cazuri in ultimele 24 de ore. Este vorba despre Iasi si Bacau.

Bucuresti, in topul oraselor cu cele mai multe infectari. 336 de cazuri in 24 de ore. in judetele Iasi si Bacau, au fost inregistrate peste 100 de cazurizi

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 135. 900 duminica, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 835 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt 558 de.

FOTO Satul fantoma din padurea Lacului Cincis. Cele mai multe case parasite au fost inghitite de natura

Padurea a inghitit cu totul gospodariile abandonate din vecinatatea Lacului Cincis, aflat la mai putin de 15 kilometri de Hunedoara.

Harta incaltamintei din Romania. Cele mai populare marci de pantofi. in ce orase poarta femeile cele mai inalte tocuri

Ce fel de incaltaminte cumpara cel mai des romanii? in care orase poarta femeile cele mai inalte tocuri? Care sunt culorile cele mai populare si care sunt evitate? Unde locuiesc romanii cu cele mai mari marimi la incaltaminte?.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

Cele mai bune alimente, in caz ca esti constipat. Scapi imediat de probleme

Constipatia nu este o boala in sine, ci un simptom. Foarte multi oameni, insa, trateaza aceasta problema ca pe o indispozitie de moment si, de multe ori, jena ii determina sa se trateze acasa, in loc sa mearga la medic. Cand vei ajunge in cabinetul unui doctor, vei auzi mai mult ca sigur ca alimentatia .

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Top 10 cele mai piratate filme de pe torrent: creatiile Netflix fac legea si aici

Desi nu are cel mai scump abonament din lume, mai multe creatii Netflix sunt incluse in top 10 cele mai piratate filme de pe torrent, in aceasta saptamana. Internetul este plin de surse de.

Temperaturile au ajuns la 34 de grade in tara, intr-una dintre cele mai calde zile de octombrie

Dupa ce in week-end temperaturile au ajuns la 31 - 32 de grade in tara, vremea a fost luni si mai calda, maximele ajungand la + 34 de grade in sud, la 29 de grade la Brasov si la 26 de grade la Predeal, cu peste 10 grade Celsius mai mult fata de normalul perioadei. Si noptile au fost extrem de calde: luni dimineata au fost locuri unde erau 22 de grade, iar duminica, 23 de grade.

BALOTESTI: Trei autoturisme au fost avariate intr-un scandal dintre mai multe familii

Mai multe persoane din Balotesti, judetul Ilfov, sunt cercetate pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, dupa un scandal in care trei masini au fos distruse. Conflictul a fost aplanat de politisti, scrie News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )