Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judetele cele mai asistate social. Teleormanul e campion, urmat de Vaslui si Mehedinti. La polul opus, Bucuresti si Brasov

Hotnews Hotnews,
 Judetele cele mai asistate social. Teleormanul e campion, urmat de Vaslui si Mehedinti. La polul opus, Bucuresti si Brasov

Nu ne-am uitat la numelere in sine, ci la cat la suta din populatia unui judet obtine sprijin financiar de la Stat ajutor minim garantat). Teleormanul e primul in top, cu toate ca PIB-ul/judet nu este ultimul din tara. Nici salariul mediu/judet nu e cel mai scazut in Teleorman, asa incat explicatia trebuie sa stea in alta parte. Poate in controlul facut de Curtea de Conturi, despre care HotNews a scris primul sau poate in alegerile care vor urma nefiind dificil de facut legatura dintre ajutoare si voturi). La polul celalalt al clasamentului sta Capitala si Brasovul. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor sai. Si cum poate sa faca mai bine acest lucru decat sa investeasca foarte mult in cele mai bune imagini si tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de exceptie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicatia Business Insider a realizat un top zece al celor mai costisitoare productii de gen.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013

Romania ocupa locul al 13-lea in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013, arata un studiu al Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de software antivirus din lume.

Enterprise Investors inchide 2013 cu venituri de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintare

Fondul de investitii polonez Enterprise Investors EI), prezent si in Romania, a inregistrat in 2013 venituri brute de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintarea companiei.

Cele mai spatioase vile istorice scoase la inchiriat

Cladirile istorice pot pune la dispozitie si suprafete de birouri generoase de peste 1. 000, ajungand chiar si la 2. 000 mp. RO va prezinta cateva dintre cele mai spatioase cladiri istorice aflate pe piata.

SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapper-ul Jay-Z, au fost alesi cele mai influente persoanlitati din industria muzicala in America, in topul Power 100 realizat de revista Billboard. Cei doi cantareti,.

Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

De la Rihanna si pana la Adele, Taylor Swift sau chiar Lady Gaga, iata care sunt cele mai HOT coafuri pe care vedetele le-au afisat, de-a lungul anilor, pe covorul rosu al Premiilor Grammy.

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )