Libnet.ro
UNICEF

23:01

Kastro - cea mai veche fortareata a insulei Skiathos

Adevărul Adevărul,
Kastro - cea mai veche fortareata a insulei Skiathos

Ridicata in jurul secolului al XIV lea pe o colina stancoasa greu accesibila si cu scopul de a proteja insula de atacurile piratilor, Kastro a fost cea mai puternica fortareata din Skiathos. Cea mai veche constructie domina satul cu acelasi nume, iar zidurile inalte si groase inconjurau colina deluroasa fiind prevazute cu un pod mobil pentru ca accesul sa fie limitat aici. continuă pe Adevărul

Sculptorul care a realizat cea mai inalta statuie a lui Tudor Vladimirescu. A studiat in Venetia si Milano

Statuia lui Tudor Vladimirescu este cea mai veche sculptura din Targu Jiu. Lucrarea a fost inaugurata in anul 1900, de catre sculptorul Constantin Balacescu.

Ororile razboiului. Gruparea Stat Islamic a aruncat 4.000 de cadavre in cea mai mare groapa comuna din Irak

Trupurile neinsufletite a circa 4. 000 de victime ale gruparii Stat Islamic au fost aruncate intr-o groapa din desertul irakian, ceea ce face ca locul sa devina cea mai mare groapa comuna din tara,.

Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970, cand Armata Republicana Irlandeza a comis o serie de atacuri cu bomba, a declarat duminica seful noului organism de supraveghere in domeniul legislatiei privind terorismul, Max Hill, relateaza DPA si Reuters via Agerpres.

Rhodos cea mai buna destinatie pentru aceasta vara

Despre Rhodos se spune ca este insula greceasca cea mai iubita de soare. Coltul de pamant parte din arhipelagul Dodecanez, recunoscut pentru patrimoniul natural si cultural pe care-l poseda a fost binecuvantat cu 300 de zile insorite pe an, iar acest lucru nu face decat sa-i bucure pe turistii care vor sa-si inceapa vacanta de vara mai devreme decat de obicei.

CPAC 2017. Trump promite cea mai ampla dezvoltare a armatei americane si distrugerea Statului Islamic. Cine il considera drept noul Ronald Reagan

Presedintele american Donald Trump a promis vineri ca mandatul sau va aduce cea mai ampla modernizare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, iar procesul va include toate fortele militare.

Trump a facut-o pe concurenta sa preferata din show-ul Ucenicul cea mai influenta persoana de la Casa Alba

Asistenta lui Donald Trump, Omarosa Manigault, este cea mai influenta persoana de la Casa Alba, se arata intr-o analiza a publicatiei Politico, potrivit careia Biroului Oval s-a transformat dintr-un spatiu.

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel.

Un studiu arata care este cea mai narcisista generatie

Persoanele nascute intre anii 1977-1994, cunoscute si sub numele generatia Y, sunt cele mai narcisiste, arata un studiu al cercetatorilor de la Case Western Reserve University, din Ohio.

intotdeauna e rau sa arati chiar si cea mai mica neincredere fata de o tara prietena

Presedintele francez Francois Hollande i-a cerut sambata omologului sau american sa nu arate semne de neincredere fata de Franta, tara prietena, intr-o reactie la afirmatia lui Donald Trump ca Parisul nu mai este Paris, relateaza AFP.

Mi-ar placea sa discutam despre fanteziile care imi vin in minte cu tine. Corina le-a incins imaginatia barbatilor in cea mai excentrica fotografie (FOTO)

Corina este una dintre cele mai excentrice aparitii din showbiz. Vedeta nu se sfieste sa apara in lenjerie intima, iar in ultimul timp pozele de acest fel s-au inmultit pe pagina sa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )