Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rhodos cea mai buna destinatie pentru aceasta vara

Adevărul Adevărul,
Rhodos cea mai buna destinatie pentru aceasta vara

Despre Rhodos se spune ca este insula greceasca cea mai iubita de soare. Coltul de pamant parte din arhipelagul Dodecanez, recunoscut pentru patrimoniul natural si cultural pe care-l poseda a fost binecuvantat cu 300 de zile insorite pe an, iar acest lucru nu face decat sa-i bucure pe turistii care vor sa-si inceapa vacanta de vara mai devreme decat de obicei. continuă pe Adevărul

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel.

Una din cele sapte noi exoplanete s-ar putea numi MOLDOVA. Semneaza daca sustii! Avem un SOARE urias in inimile noastre si un intreg OCEAN DE VIN de cea mai buna calitate. Asteptam exploratorii din intreaga lume!

La nici 24 de ore de la dezvaluirile NASA cu privire la existenta a sapte planete cu potential de viata, dincolo de sistemul nostru solar, pamantenii se grabesc sa le revendice intr-o forma sau.

Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Mii de copii, de la bebelusi pana la adolescenti, au ramas nevaccinati deoarece nici unul dintre serurile prevazute in schema nationala de imunizare nu se mai gaseste pe piata. Specialistii afirma ca aceasta e cea mai grava criza de vaccinuri cu care s-a confruntat tara noastra in ultimii ani.

CPAC 2017. Trump promite cea mai ampla dezvoltare a armatei americane si distrugerea Statului Islamic. Cine il considera drept noul Ronald Reagan

Presedintele american Donald Trump a promis vineri ca mandatul sau va aduce cea mai ampla modernizare si dezvoltare a armatei Statelor Unite, iar procesul va include toate fortele militare.

Trump a facut-o pe concurenta sa preferata din show-ul Ucenicul cea mai influenta persoana de la Casa Alba

Asistenta lui Donald Trump, Omarosa Manigault, este cea mai influenta persoana de la Casa Alba, se arata intr-o analiza a publicatiei Politico, potrivit careia Biroului Oval s-a transformat dintr-un spatiu.

Sculptorul care a realizat cea mai inalta statuie a lui Tudor Vladimirescu. A studiat in Venetia si Milano

Statuia lui Tudor Vladimirescu este cea mai veche sculptura din Targu Jiu. Lucrarea a fost inaugurata in anul 1900, de catre sculptorul Constantin Balacescu.

20 de ani de la cea mai frumoasa victorie din box: ziua in care Mihai Leu a devenit campion mondial

S-au implinit 20 de ani de la cea mai mare victorie din cariera marelui campion de box, Mihai Leu, meciul in care sportivul hunedorean a castigat centura mondiala la categoria mijlocie a World Box Organization WBO), impotriva panamezului Santiago Samaniego.

Malaysia: Kim Jong Nam a fost asasinat cu neurotoxina VX, cea mai toxica substanta din lume

Autoritatile malaeziene au anuntat vineri dimineata ca atacatorii au utilizat neurotoxina VX pentru a-l asasina pe fratele vitreg al dictatorului Kim Jong-un. Aceasta neurotoxina este inclusa pe lista.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Gadea si postul revin la linia obisnuita: Guvernul de tehnocrati a fost cea mai mare nenorocire a Romaniei/ Dragnea anunta un mare miting PSD

Cine a urmarit emisiunea Sinteza zilei din aceasta seara de pe Antena 3 a avut senzatia ca Dragnea e moderatorul si Gadea invitatul. Acesta a vorbit mai tot timpul, a criticat si a jignit in toate felurile guvernul de tehnocrati, a explicat ca este prea multa manipulare si para la Inalta Poarta, a incercat din toate partile si pozitiile sa-l impinga pe seful PSD pe o linie mai agresiva, mai dura fata de presedinte, de proteste si de Justitie. Efectul? Dragnea a vorbit, ca de obicei, doar despre el, a mimat rolul victimei inocente care nu intelege de ce el sau PSD-ul sunt atacati mereu cand nu fa decat bine pentru tara. Totusi, am aflat ca mitingurile judetene nu vor fi oprite si nu este exclus un mare miting PSD.

Cum a fost descoperita cea mai cunoscuta balada populara. Vasile Alecsandri a publicat-o pentru prima data acum 167 de ani, cu titlul Mieoara

Descoperirea baladei Miorita este rodul unei intamplari traite de scriitorul Alecu Russo. Acesta a intrat in conflict cu autoritatile si a fost trimis in exil la Manastirea Soveja. Balada care a fost publicata pentru prima data de Vasile Alecsandri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )