Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sculptorul care a realizat cea mai inalta statuie a lui Tudor Vladimirescu. A studiat in Venetia si Milano

Adevărul Adevărul,
Sculptorul care a realizat cea mai inalta statuie a lui Tudor Vladimirescu. A studiat in Venetia si Milano

Statuia lui Tudor Vladimirescu este cea mai veche sculptura din Targu Jiu. Lucrarea a fost inaugurata in anul 1900, de catre sculptorul Constantin Balacescu. continuă pe Adevărul

Un imobil de 155 de metri se va construi in Romania: Va fi cea mai iNALTA cladire din tara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile pentru cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 de metri si se va realiza printr-un proiect multifunctional in Timisoara.

20 de ani de la cea mai frumoasa victorie din box: ziua in care Mihai Leu a devenit campion mondial

S-au implinit 20 de ani de la cea mai mare victorie din cariera marelui campion de box, Mihai Leu, meciul in care sportivul hunedorean a castigat centura mondiala la categoria mijlocie a World Box Organization WBO), impotriva panamezului Santiago Samaniego.

Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Mii de copii, de la bebelusi pana la adolescenti, au ramas nevaccinati deoarece nici unul dintre serurile prevazute in schema nationala de imunizare nu se mai gaseste pe piata. Specialistii afirma ca aceasta e cea mai grava criza de vaccinuri cu care s-a confruntat tara noastra in ultimii ani.

FOTO Cine e fotbalistul care s-a iubit cu cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, transferata de CSM Bucuresti

CSM Bucuresti a reusit sa dea lovitura si sa o transfere pe Cristina Neagu, cea mai buna handalista a lumii, legitimata acum la Buducnost Podgorica.

Psihologii au determinat cea mai incitanta miscare de dans feminin: ce parti ale corpului ar trebui miscate mai mult VIDEO

Oamenii de stiinta au determinat care sunt cele mai atractive miscari de dans ale femeilor. Soldurile, coapsele si bratele sunt elemente principale ale senzualitatii, fiind desemnate a fi cele mai incitante.

Grupul chinez CEFC China Energy a obtinut o participatie importanta din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi

Companiile chineze sunt marii castigatori ai competitiei dintre ofertantii straini care doresc o parte din cea mai mare concesiune de petrol din Abu Dhabi. Unul dintre acestia este grupul chinez CEFC China Energy, care vrea sa preia Rompetrol, si careia i-a fost acordata o participatie de 4% din afacerea onshore, scrie Bloomberg.

Romania, tara cu cea mai buna crestere pentru producatorul german de uleiuri Liqui Moly in 2016

Liqui Moly, producator german de uleiuri si aditivi, a inregistrat anul trecut o crestere de 44% in Romania, fiind tara cu cea mai buna crestere la nivel global.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista romanca, se intoarce in tara si va juca la CSM Bucuresti

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in anii 2014 si 2015, revine in Romania si va juca la clubul CSM Bucuresti.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Gadea si postul revin la linia obisnuita: Guvernul de tehnocrati a fost cea mai mare nenorocire a Romaniei/ Dragnea anunta un mare miting PSD

Cine a urmarit emisiunea Sinteza zilei din aceasta seara de pe Antena 3 a avut senzatia ca Dragnea e moderatorul si Gadea invitatul. Acesta a vorbit mai tot timpul, a criticat si a jignit in toate felurile guvernul de tehnocrati, a explicat ca este prea multa manipulare si para la Inalta Poarta, a incercat din toate partile si pozitiile sa-l impinga pe seful PSD pe o linie mai agresiva, mai dura fata de presedinte, de proteste si de Justitie. Efectul? Dragnea a vorbit, ca de obicei, doar despre el, a mimat rolul victimei inocente care nu intelege de ce el sau PSD-ul sunt atacati mereu cand nu fa decat bine pentru tara. Totusi, am aflat ca mitingurile judetene nu vor fi oprite si nu este exclus un mare miting PSD.

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )