Libnet.ro
UNICEF

09:00

Kelemen Hunor crede ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

B1 B1,
Kelemen Hunor crede ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Romania este pregatita pentru un presedinte de etnie maghiar, a declarat, vineri, sefulUDMR, Kelemen Hunor, la finalul ceremoniei de lansare a candidaturii sale la Presedintie. Kelemen Hunor a spus,. continuă pe B1

Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie. El a spus ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate, adaugand ca daca va fi ales va fi un presedinte al oamenilor, relateaza Mediafax.

Subiectele zilei: Intr-o atmosfera sobra, Tariceanu promite ca va fi un altfel de presedinte; Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar; Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtut

Ponta este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait nu are legatura cu el. Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio. DW: Rolul ANI in campania electorala. Agentia Nationala de Integritate a devenit, cu intentie sau fara intentie, un instrument electoral, punand sub semnul intrebarii neutralitatea institutiilor statului. Am aratat in mai multe randuri.

Kelemen Hunor: Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

Liderul UDMR Kelemen Hunor spune ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar. Hunor si-a lansat ieri candidatura la Miercurea Ciuc, cu un discurs in care a vorbit despre dezideratele.

Kelemen Hunor, despre afirmatia lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti: Dati-mi voie sa nu cred in ghinioane

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale 2014, Kelemen Hunor, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Kelemen Hunor: Romania va fi puternica, respectata daca va solutiona relatia dintre majoritate si minoritate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-a lansat, vineri, la Miercurea Ciuc, candidatura la Presedintie, el declarand ca Romania va fi puternica si respectata, daca va solutiona relatia dintre majoritate si .

Alegeri prezidentiale 2014: Cinci intrebari pentru Kelemen Hunor, candidat UDMR la prezidentiale

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale 2014, Kelemen Hunor, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Kelemen Hunor: Vrem sa ne obtinem dezideratele impreuna cu majoritatea romaneasca, in statul unitar

Comunitatea maghiara din Romania doreste sa-si obtina dezideratele impreuna cu majoritatea romaneasca, in interiorul statului unitar roman, afirma liderul UMR Kelemen Hunor, citat intr-un comunicat despre o intalnire pe care a avut-o, la Bruxelles, cu presedintele PPE, Joseph Daul.

Alegeri prezidentiale 2014 Noi candidaturi contestate la CCR: Teodor Melescanu si Kelemen Hunor

Si candidaturile la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 depuse de Teodor Melescanu si Kelemen Hunor au fost contestate la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), a declarat joi dimineata presedintee Augustin Zegrean. Pe rand, principalii candidati au fost contestati la CCR, pana acum toate solicitarile fiind respinse.

Daniel Constantin: Romania este o piata mare in care se pregatesc sa intre produse la preturi mult mai mici

Solutiile gasite de Uniunea Europeana pentru sustinerea tarilor afectate de emargoul impus de Rusia pentru importul de produse alimentare nu sunt satisfacatoare pentru Romania, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, scrie Mediafax .

Gazprom: Romania este privilegiata in regiune, pentru ca are resurse proprii

Romania are o pozitie privilegiata in Europa Centrala si de Est, pentru ca are propriile resurse naturale, a declarat, ieri, Ileana Baltatu, directorul executiv pentru Romania al NIS Petrol, subsidiara din Serbia a Gazprom Neft. Compania a deschis un lant de benzinarii in Romania sub brandul Gazprom.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )