Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis anunta ca premierul Orban ar putea demisiona

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis anunta ca premierul Orban ar putea demisiona

Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban ar putea demisiona din functia de premier al Romaniei pentru a putea provoca alegeri anticipate. continuă pe Antena3

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

Klaus Iohannis respinge proiectul lui Viktor Orban: Nu trebuie sa deschidem noi falii in cadrul UE (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu sustine ideea premierului Ungariei, Viktor Orban, privind crearea unei noi Europe Centrale, si asta deoarece nu doreste sa se deschida noi falii in cadrul Uniunii Europene. Eu.

Cuplul Barna-Ciolos cere liberalilor si lui Klaus Iohannis alegeri anticipate

In plin scandal legat de epurarile care au loc la nivelul USR, prin excluderea din partid a membrilor care au alte opinii decat liderul Dan Barna, conducerea Aliantei USR-PLUS ataca, concertat, Partidul National Liberal, Guvernul Orban si pe presedintele Klaus Iohannis, carora le cere, voalat sau pe fata, declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )