Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban viziteaza astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. Klaus Iohannis, apel pentru populatie Langa Bucuresti, armata a ridicat un spital, acolo unde se afla presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI, la implinirea a 30 de ani de la infiintare: in plina pandemie rolul dumneavoastra este esential

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii. Seful statuluia vorbit despre rolul important al resprezentantilor.

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI: Anticiparea excelenta a Serviciului, de folos in stoparea noului coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat SRI pentru anticiparea excelenta a Serviciului Roman de Informatii care s-a dovedit a fi de un real folos factorilor de decizie angrenati intr-o lupta dificila de stopare a raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Klaus Iohannis, de Ziua Politiei Romane: Dragi politisti, fiti vigilenti, fiti fermi in aplicarea legii! Chiar daca inamicul este invizibil, lupta este una reala

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Politiei Romane in care le cere politistilor sa fie vigilenti, sa fie fermi in aplicarea legii si sa fie un model pentru oameni in aceasta perioada. Iohannis spune ca, desi inamicul este invizibil, lupta este una cat se poate de reala si trebuie sa fie castigata.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Politiei Romane: Fiti vigilenti, fiti fermi in aplicarea legii si, in egala masura, protejati-i pe cei care au nevoie acum de sprijin!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Politiei Romane, in care le solicita oamenilor legii sa fie, in contextul actual al pandemiei de coronavirus, un model de conduita si.

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii a fost o ocazie pentru presedintele Klaus Iohannis sa reitereze ideea ca implicarea acestei institutii, in plina criza pandemica, este de un real folos factorilor de decizie. Iohannis catre SRI: Va revin responsabilitati sensibile Presedintele a insistat pe ideea ca, mai ales intr-o .

Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza. Economia isi va reveni!

Klaus Iohannis a avut miercuri o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni pentru criza sanitara. Presedintele a vorbit despre amanarea ratelor pana la 9 luni, a indemnat insistent la statul in casa si, pozitiv, a vorbit si despre economia tarii. Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza? Seful statului a avut miercuri o .

Klaus Iohannis, anunt important despre romanii din strainatate. Ce se va intampla cu ei

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt important despre repatrierea romanilor ramasi in strainatate, ca urmare a masurilor luate in contextul COVID-19. Anunt Klaus Iohannis: ce se va intampla cu romanii din strainatate Pe 17 martie, seful statului cerea membrilor Consiliului European crearea unor coridoare umanitare care sa permita repatrierea cetatenilor romani blocati in strainatate.

Klaus Iohannis, despre romanii de peste granite: Facem tot ce putem pentru a-i aduce acasa, in contextul restrictiilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, joi, intr-o declaratie de presa, ca o prioritate pentru statul roman este repatrierea cetatenilor din afara granitelor, mai ales a muncitorilor sezonieri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )