Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Mesajul transmis de Klaus Iohannis liberalilor despre formarea noului Guvern

B1 B1,
Surse: Mesajul transmis de Klaus Iohannis liberalilor despre formarea noului Guvern

Negocierile politice continua, mai alesin ceea ce priveste programul de guvernare. Pentru ca Romaania are nevoie cat mai repede de o guvernare, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj. continuă pe B1

Surse: Klaus Iohannis nu-l mai sustine pe Nicolae Ciuca pentru functia de premier plin. De ce s-a razgandit presedintele

Presedintele Klaus Iohannis voia ca Nicolae Ciuca, actualul premier interimar si ministrul Apararii, sa devina prim-ministru plin. S-a razgandit, insa, dupa ce sefi de stat si de guvern din Uniunea.

KLAUS IOHANNIS: Transmit cele mai bune ganduri presedintelui Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj omologului sau francez, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis: Este esential ca toate fortele politice responsabile sa inteleaga necesitatea eliminarii discursului urii, a agendei sovine si a extremismului

Ne vom putea bucura de prosperitatea si armonia sociala pe care cu totii ni le dorim doar prin contributia valoroasa a fiecareia dintre minoritatile nationale, a transmis presedintele Klaus Iohannis, vineri, cu.

Klaus Iohannis a primit interzis la vaccinul anti-covid-19. Cine nu vrea sa il imunizeze

Conform anuntului dat de catre Presedntele Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid va incepe din 27 decembrie, de Sf. Stefan. Imediat dupa anunt, acelasi Klaus Iohannis a trimis catre CNCAV propunerea de a fi primul roman care sa fie vaccinat. Numai ca, dupa o analiza amanuntita, i s-a refuzat propunerea. Klaus Iohannis, primul vaccinat anti-covid in .

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv. iCCJ a respins ieri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele situate in Sibiu ale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, lovitura pentru cei care l-au acuzat ca si-a .

Klaus Iohannis s-a aratat dispus sa se vaccineze printre primii anti-COVID-19. De ce nu l-au lasat specialistii

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie printre primii vaccinati anticoronavirus, pentru a le da romanilor incredere sa se vaccineze si ei, insa specialistii i-au spus ca un astfel de gest ar putea.

Klaus Iohannis s-a declarat dispus sa se vaccineze printre primii. De ce nu l-au lasat specialistii

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina anti-Covid in a doua etapa a campaniei, desi le-a facut specialistilor propunerea de a fi printre primii vaccinati pentru a fi un exemplu si a le da oamenilor incredere. Specialistii i-au sugerat insa sa se confomeze strategiei de vaccinare pentru a nu genera speculatii.

Klaus Iohannis s-a declarat dispus sa se vaccineze printre primii, pentru a da oameilor incredere

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina anti-Covid in a doua etapa a campaniei, desi le-a facut specialistilor propunerea de a fi printre primii vaccinati pentru a fi un exemplu si a le da oamenilor incredere. Specialistii i-au sugerat insa sa se conformeze strategiei de vaccinare pentru a nu genera speculatii, relateaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )