Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Chiar daca incepe campania de vaccinare, pana cand nu va fi toata lumea vaccinata nu putem sa ne relaxam

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Chiar daca incepe campania de vaccinare, pana cand nu va fi toata lumea vaccinata nu putem sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a fost participat vineri la prezentarea Centrului national de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Cantacuzino. Alaturi de acesta au mai fost prezenti si Premierul Interimar, Nicolae Ciuca si Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

Germania va incepe campania de vaccinare la 27 decembrie

Germania intentioneaza sa lanseze campania de vaccinare contra COVID-19 la 27 decembrie incepand cu caminele de batrani, au facut cunoscut autoritatile germane, relateaza Agerpres.

Canada, a treia tara occidentala care incepe campania de vaccinare anti-COVID

Canada a inceput luni campania de vaccinare impotriva COVID 19. Este a treia tara occidentala, dupa Marea Britanie si Statele Unite, care porneste ofensiva cu vaccinuri impotriva noului coronavirus, conform Digi24.

KLAUS IOHANNIS: Exista o sansa mare ca primul vaccin sa fie aprobat chiar inainte de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca exista o sansa mare ca primul vaccin impotriva coronavirus sa fie aprobat inainte de Craciun, caz in care toate statele vor primi un lot simbolic pentru a incepe vaccinarea.

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Presedintele Klaus Iohannis: Plantam paduri. S-au plantat 50 de milioane de puieti in campania O padure cat o tara, pe care am inceput-o impreuna, in primavara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa miercuri la evenimentul organizat cu prilejul inchiderii oficiale a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara, in care s-au plantat 50 de.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce romani ies la pensie chiar de azi

Incepand de astazi o serie de procurori au iesit la pensie, bineanteles, beneficiind de pensiile speciale. Decretele de iesire la pensie au fost semnate ieri de Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirile de Cotroceni cu partidele politice. Cinci procurori ies la pensie, incepand de astazi Ieri, 14 decembrie, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele .

Presedintele Klaus Iohannis: Daca se inteleg PNL, UDMR, USR PLUS si vin cu o propunere de premier, o voi accepta. Ca este Orban, Citu sau altcineva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va accepta orice propunere de premier pe care o va propune PNL, USR PLUS si UDMR, in momentul in care vor ajunge la un acord in aceasta.

Inamicul no. 1 al lui Klaus Iohannis a murit. El a scos adevarul la iveala despre casele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, sunt mplicati intr-un dosar nefinalizat nici pana astazi. Este vorba de celebrul proces Sase case, iar dezvaluirile pe aceasta tema erau facute de un jurnalist din Sibiu. Pe numele sau, Marius Albin Marinescu, jurnalistul a fost primul care scotea la iveala ilegalitatile din spatele acestei averi.

Klaus Iohannis: Restrictiile raman in vigoare si de Craciun si de Anul Nou, insa aceste restrictii nu sunt facultative, sunt obligatorii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la vizita pe care a facut-o la Institutul Cantacuzino, ca totul este bine organizat, la modul practic, nu teoretic, in vederea inceperii vaccinarii. Seful statului a adaugat ca desi spera ca populatia sa se mobilizeze si sa se vaccineze pentru ca pana in vara sa putem scapa de pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )