Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dupa sedinta CSAT: Romania nu este tara violatorilor. Avem datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati

Viorica Dancila a facut, la sediul MAI, primele declaratii dupa sedinta CSAT de marti. Premierul sustine ca Guvernul are datoria morala de a-i pedepsi pe cei vinovati. Ma voi implica personal in efici. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis dupa sedinta CSAT: Are exact aceeasi obsesie

Bogdan Chirieac a atras atentia asupra declaratiei presedintelui Klaus Iohannis, facute dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal. Analistul politic a atras atentia asupra aluziei facute de.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Coruptia distruge statul

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze.

Iohannis, dupa sedinta CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti, au dat afara prea multi profesionisti, au pus in schimb slugi Statul roman trebuie resetat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa sedinta CSAT, ca statul roman trebuie resetat si a cerut atat puterii, cat si partidelor din opozitie sa-si schimbe abordarea fata de functia publica in conditiile in care solutia pe termen mediu este depolitizarea intregului aparat de stat in zonele in care e nevoie de profesionisti.

Liderii PSD s-au reunit in Comitetul Executiv. Viorica Dancila a fost intrebata daca fiul ei este in siguranta la Curtea de Conturi

Sedinta PSD s-a incheiat, iar Viorica Dancila a plecat fara sa faca vreo declaratie. Ea a iesit pe o usa laterala si s-a urcat direct in masina. Liderii PSD s-au reunit, luni seara, in sedinta Comitetului Executiv. Nici la sosire, Viorica Dancila nu a facut declaratii. in fata sediului partidului din Baneasa, unde are loc sedinta, se afla cativa protestatari care au un banner negru pe care scrie: Voi le-ati ucis!.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Cine a participat la sedinta CSAT si ce s-a discutat acolo. Anuntul lui Klaus Iohannis

Dupa aproape doua ore de discutii, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a luat sfarsit. in cadrul sedintei, care a avut loc, marti, la Palatul Cotroceni, s-a discutat despre cazul Caracal, iar la intalnire printre cei care au luat parte se regasesc presedintele tarii, Klaus Iohannis, premierul tarii, Viorica Dancila, dar si fostul .

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )