Libnet.ro
UNICEF

15:30

Seful SIE, indezirabil pentru presedinte. Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia lui Mihai Razvan Ungureanu printr-un sms (VIDEO)

B1 B1,
Seful SIE, indezirabil pentru presedinte. Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia lui Mihai Razvan Ungureanu printr-un sms (VIDEO)

Gest incredibil al sefului statului! Presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa-si dea demisia. Si nu oricum, ci printr-un SMS. Ungureanu ar fi devenit o persoana. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Dumitru Cocoru, adjunct al SRI si seful interceptarilor: Care sunt legaturile sotiei acestuia cu piata farmaceutica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi un decret de trecere in rezerva a general-locotenentului Cocoru Dumitru din Serviciul Roman de Informatii, potrivit unui comunicat al Administratie.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Surpriza majora pe care i-o pregateste Dacian Ciolos lui Klaus Iohannis

Guvernul Ciolos iese la atac cu o masura care va fi primita cu satisfactie de romani, dar il va mania pe presedintele Klaus Iohannis. Executivul va propune scaderea salariilor presedintelui,.

Schimbare la varful SRI facuta de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de trecere in rezerva cu avansare la gradul de general cu patru stele a lui Dumitru Cocoru, adjunct al sefului SRI. inaintea ocuparii acestei pozitii,.

Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Victor Ponta, fost candidat in alegerile prezidentiale din 2014, are saptamanal pozitii extrem de critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il taxeaza in iesirile publice sau in postari pe contul sau de facebook.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Cine este sibianul care conduce Romania

Presedintele Romaniei implineste, luni, 57 de ani. Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni. A copilarit pe strazile vechi, din apropierea Centrului istoric, intr-o comunitate diversa, acolo unde aveau sa regaseasca mereu calmul si ordinea .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )