Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis, despre politistul impuscat mortal in timpul misiunii: Faptuitorul sa fie urgent prins si deferit justitiei

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre politistul impuscat mortal in timpul misiunii: Faptuitorul sa fie urgent prins si deferit justitiei

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in cazul politistului care a fost impuscat mortal, duminica, in timp ce se afla in misiune, in judetul Timis. intr-un comunicat de presa transmis de Admini. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire. Avea 44 de ani si era tata a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal sambata 2 iunie in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire generala. Avea 44 de ani si era tatal a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal duminica, 2 iunie, in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

Mesajul bizar pe care Klaus Iohannis l-a transmis in timpul vizitei Papei Francisc

Klaus Iohannis a transmis un mesaj bizar in timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Presedintele s-a oprit in fata camerelor sia zis: Bine ati venit la noi! O zi importanta! Sper sa.

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Fugarul care a impuscat mortal un politist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de inchisoare si era urmarit pentru ca a atacat un fermier cu cutitul

Marcel Ionel Lepa, principalul suspect din cazul politistului impuscat mortal in Timis, era dat in urmarire pentru executarea unei pedepse de patru ani si opt luni pentru tentativa de talharie. Lepa, recidivist eliberat conditionat in 2005 dupa ce fusese condamnat la 16 ani pentru zeci de furturi, l-a atacat, in 2014, cu un briceag pe un fermier de la care voia sa fure motorina.

Filmul evenimentelor in cazul politistului din Timis impuscat mortal. Fugarul s-a ascuns intr-o casa de unde a deschis focul

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce un politist care urmarea un barbat dat in urmarire a fost impuscat mortal, iar un alt politist care a participat la actiune a fost ranit.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )