Libnet.ro
UNICEF

06:15

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar; el este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar; el este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar. Presedintele a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Klaus Iohannisa fost internat joi 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale, noteaza Agerpres. Profesorul universitar Hurduc afirma, in urma cu o luna, ca.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la ceremonia organizata de Ziua Armatei Romane

Presedintele Romaniei si premierul Viorica Dancila participa, joi, laceremonia militara deZilei Armatei Romaniei, organizata in Parcul Carol din Capitala. Ne gasim astazi intr-un.

Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar dupa operatia suferita la umar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri dimineata de la Spitalul Militar din Capitala. Seful statului a suferit joi seara o interventie chirurgicala la umarul stang. Operatie care a decurs fara pr.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )