Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar. Presedintele a suferit o interventie chirurgicala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar. Presedintele a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Klaus Iohannisa fost internat joi 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a. continuă pe Antena3

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Reactia lui Klaus Iohannis la cererea de revocare a procurorului general. Presedintele cere demisia lui Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de.

incep consultarile de la Cotroceni, pe tema legilor Justitiei. Klaus Iohannis: Legile trebuie regandite

Incep consultarile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a convocat cu partidele parlamentare, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei. incepem o runda de consultari, i-am invitat pentru a discuta.

Klaus Iohannis, discurs in fata parlamentarilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis participa la Strasbourg la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe.

Spitalul Militar, primele precizari despre starea de sanatate a presedintelui Iohannis: Ce tratament urmeaza dupa operatie

Medicii de la Spitalul Militar au transmit, joi seara, informatii despre interventia chirugicala la care a fost suspus presedintele Klaus Iohannis in cursul zilei. Astazi, 25 octombrie a. c. , presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )