Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Romania va avea un centru de comanda NATO. Ce alte lucruri a obtinut tara noastra la summit-ul de la Bruxelles(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania va avea un centru de comanda NATO. Ce alte lucruri a obtinut tara noastra la summit-ul de la Bruxelles(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Summit-ului NATO ca Romania a obtinut doua chestiuni importante in urma reuniunii de la Bruxelles. Este vorba despre un centru de comanda si o. continuă pe B1

Klaus Iohannis, declaratii dupa summit-ul NATO. Centru de comanda operational, construit in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la Bruxelles o declaratie de presa, in care a anuntat principalele beneficii de care va avea parte Romania in urma summit-ului NATO.

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

intalnire Iohannis-Trump, in marja Summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la Summitul NATO, va avea o intalnire bilaterala, la ora 11. 00, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Iohannis: Romania sustine pe deplin aderarea Macedoniei la NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Alianta Nord-Atlantica ar trebui sa avanseze in ceea ce priveste politica usilor deschise, aratand ca Romania sustine decizia invitarii Macedoniei in NA.

Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in conferinta de presa sustinuta la finalul Summit-ului NATO de la Bruxelles, ca Romania este ingrijorata de situatia din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Ru.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )