Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Care a fost secretul lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit presei straine. Asa i-a atras pe romani la urne

Presa straina a scris despre succesul rasunator al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung i-a facut un portret, precizand ca acesta a facut mutari ingenioase in campania electorala, chiar daca a refuzat dezbaterea cu Viorica Dancila. Neue Zurcher Zeitung: Iohannis nu este neaparat o persoana cu priza la mase Alegerile .

KLAUS IOHANNIS: Voi avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora, despre care a precizat ca a devenit foarte activa.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

CCR a validat al doilea mandat al lui Klaus Iohannis: Voi veghea in continuare la respectarea Constitutiei si voi sustine valorile staului de drept si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Curtea Constitutionala a validat, joi, alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Seful statului a declarat ca votul pe care i l-au acordat romanii reprezinta o onoare deosebita si o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )