Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege O majoritate parlamentara ostila reformelor reale in sistemul judiciar s-a dedicat trup si suflet adoptarii unor legi menite sa ii apere pe infractori (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege O majoritate parlamentara ostila reformelor reale in sistemul judiciar s-a dedicat trup si suflet adoptarii unor legi menite sa ii apere pe infractori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi la prezentarea raportului de activitate pe anul 2020 a Consiliului Superior al Magistraturii, unde a subliniat ca procesul de reparare a Legilor Justitiei,. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Misiunea justitiei a ramas la fel de actuala si de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la sedinta de bilant a CSM, ca, in ciuda anului dificil pe care-l traversam, justitia trebuie sa asigure in continuare respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor. intr-o Romanie europeana, nimeni nu este mai presus de lege, a afirmat presedintele, referindu-se la mesajul transmis in acest sens de catre romani, la referendumul din 2019.

Klaus Iohannis: intr-o Romanie europeana nimeni nu e mai presus de lege

In mesajul transmis la sedinta de bilant a Consiliului Superior al Magistraturii, presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti seara, la Palatul Cotroceni mai multe cadre medicale care se afla in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in.

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Klaus Iohannis: Scaderea numarului de cazuri nu este o insurubare la date, nu este o intamplare!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca scaderea numarului de cazuri de coronavirus nu este doar o insurubare la date, ci o realitate din Europa.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )