Libnet.ro
UNICEF

21:45

KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Klaus Iohannis are dreptul sa refuze revocarea, pe ilegalitate, conform motivarii data de CCR deciziei 358/2018. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea n baza careia a fost organizat referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care modifica Legea referendumului si in baza careia a fost organizat referendumul pentru familia traditionala. Una dintre prevederile contestate de seful statului da posibilitatea ca numarul participantilor la referendum sa fie mai mare decat al celor care si-au exprimat votul.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Cinci legi importante au fost promulgate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 4 ianuarie a. c. , mai multe decrete. Printre acestea, acte normative privind domeniul achizitiilor si protectia sociala a persoanelor concediate. -Decret pentru.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Au foat ELIBERATI DIN FUNCTIE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a 24 de judecatori si procurori, potrivit unui comunicat de presa al Admninistratiei Prezidentiale. Iata, mai jos,.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Au fost ELIBERATI DIN FUNCTIE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a 24 de judecatori si procurori, potrivit unui comunicat de presa al Admninistratiei Prezidentiale. Iata, mai jos,.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Plesoianu, provocare pentru Klaus Iohannis

Liviu Plesoianu a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind alegerile prezidentiale, pe care il provoaca deja la o dezbatere televizata. Iohannis: Sunt foarte optimist la alegerile.

Exces de putere. Cum se uita Klaus Iohannis in calendar

Oana Zamfir si Adrian Ursu au prezentat, vineri, la Exces de putere modul in care Klaus Iohannis intelege sensul cuvantului de indata. Cum se uite Klaus Iohannis in calendar. Exista si o expresie.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )