Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ziua Aviatiei. Principalele momente de la show-ul aviatic din Capitala (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Ziua Aviatiei. Principalele momente de la show-ul aviatic din Capitala (GALERIE FOTO)

De Sfantul Ilie, pe 20 iulie, s-a celebrat si Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, marcata printr-un spectacol aviatic pe cerul Bucurestiului, dar si o ceremonie militara si religioasa la Monumentul. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

Raed Arafat, de Ziua Aviatiei: Multe vieti ar fi fost pierdute fara aviatori. Va multumesc si va doresc cer senin! (VIDEO)

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita, luni, la Bucuresti, zi in care este praznuitSfantului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului. in acest.

De Ziua Aviatiei, mai multe surprize pentru parasutele preferate din partid

De Ziua Aviatiei, liderii sensibili ai formatiunilor politice din Romania si baronii locali au oferi.

Scene incredibile intr-un hipermarket din Capitala: Chef printre rafturi sub privirile paznicilor (VIDEO)

Scene incredibile intr-un hipermarket din Capitala. Mai multi indivizi au incins un chef printre rafturi sub privirile neputincioase ale paznicilor. Oamenii au golit rafturile cu bauturi si mezeluri fara sa.

Imagini-soc! Brigitte, batuta de Florin Pastrama in propria shaormerie din Capitala. Reactia incredibila a vedetei - VIDEO

Fosta sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat, a fost batuta de Florin Pastrama chiar in shaormeria pe care cei doi o detin in cartierul Fundeni din Capitala. Se pare ca incidentul a avut loc acum o luna si jumatate, iar Brigitte nu a depus plangere pentru agresiune. Cei doi s-au casatorit in urma cu un an, iar bruneta marturisea in repetate randuri ca are un mariaj fericit.

Restrictii de circulatie pentru manifestarile de Ziua Aviatiei. Ce artere vor fi blocate in Capitala

Brigada Rutiera anunta ca, luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti. Luni, intre orele 10:00 - 12:00, Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Fortelor Aeriene va organiza o ceremonie cu depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian, intr-o adevarata profesiune de credinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului a aratat ca economia si apararea spatiului aerian al tarii sunt datorate si.

Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian al Romaniei intr-o adevarata profesiune de credinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene si a afirmat ca aceasta zi marcheaza contributia generatiilor de constructori de aeronave, oameni de stiinta care au dus aeronautica romaneasca la nivelul tarilor cu traditie si performante remarcabile in domeniu. Seful statului a adaugat ca in contextul pandemiei de COVID-19, parte din aceste structuri au executat misiuni importante, in prima linie, alaturi de alte forte si mijloace specializate, conform News. ro .

Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Brigada Rutiera anunta ca luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea din Capitala in acest weekend

Vremea din Bucuresti va fi in general calda pe parcursul urmatoarelor trei zile, insa duminica seara.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )