Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis, omagiu pentru eroii Revolutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, omagiu pentru eroii Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, omagiu pentru eroii Revolutiei. Premierul a depus o coroana de flori in memoria victimelor din decembrie `89: Ne-ati scapat de ciuma rosie (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a depus si el o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, sambata, la slujba de pomenire a eroilor martiri cazuti in timpul Revolutiei din decembrie.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

Slujbe de pomenire in bisericile si manastirile Patriarhiei Romane de pretutindeni, pentru eroii Revolutiei din decembrie 1989

Slujbe de pomenire a celor care si-au jertfit viata in urma cu 30 de ani pentru libertatea poporului roman vor fi oficiate in zilele de 20, 21 si 22 decembrie la cimitirele, monumentele si troitele inchinate er.

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022, dupa ce, pe 11 decembrie, legea a fost votata de Senat in calitate de for decizional.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele, luat la intrebari de revolutionari in Piata Universitatii

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )