Libnet.ro
UNICEF

08:32

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele, luat la intrebari de revolutionari in Piata Universitatii

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

Klaus Iohannis, omagiu pentru eroii Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989.

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

Klaus Iohannis a preluat oficial al doilea mandat. Presedintele Romaniei a depus juramantul, in plenul Parlamentului

Klaus Iohannis a preluat oficial, sambata, al doilea mandat de Presedinte al Romaniei, in cadrul sedintei solemne din plenul reunit al Parlamentului. Jur sa imi daruiesc toata puterea si priceperea.

Cum a aparut Klaus Iohannis la depunerea juramantului. Neasteptat ce s-a vazut pe gatul presedintelui

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Seful statului a spus ca va fi presedintele tuturor romanilor. La evenimentul organizat in Parlament, Iohannis s-a prezentat foarte elegant si a purtat papion la gat. Klaus Iohannis a depus juramantul pentru un nou mandat la Cotroceni Profund onorat de .

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )