Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis: Parcursul european reprezinta singura cale viabila pentru viitorul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Parcursul european reprezinta singura cale viabila pentru viitorul Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intrevedere miercuri, 21 februarie, cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Agenda de convorbiri a inclus un schimb de vederi asupra aspectelor de actualitate ale agendei de cooperare aParteneriatului Strategic pentru integrarea europeana a Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

IOHANNIS, in contextul semnarii UNIRII de catre mai multe localitati: Reprezinta singura cale viabila

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri pe viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Agenda de convorbiri a inclus un schimb de vederi asupra aspectelor.

Ce a discutat Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri ca nu a discutat cu seful statului Klaus Iohannis despre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat daca i-a solicitat presedintelui, la.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii .

Klaus Iohannis, catre absolventii Institutului National al Magistraturii: Nu sunteti singuri. Alaturi de noi sunt romanii care si-au aratat sustinerea pentru o justitie independenta si dreapta

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti absolventilor Institutului National al Magistraturii ca sunt in prima linie a apararii principiilor fundamentale pe care se consolideaza orice stat de drept autentic dar in aceasta lupta nu sunt singuri, ci ii au alaturi pe romanii care si-au aratat sustinerea pentru o justitie independenta si dreapta.

Klaus Iohannis, mesaj pentru magistrati, in fata lui Tudorel Toader: Nu sunteti singuri, va sustin si eu si romanii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei se afla impreuna, incepand cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni cu ocazia unei festivitati pentru magistratii ce au absolvit Institutul National de.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Klaus Iohannis a castigat procesul cu o organizatie ce l-a acuzat ca nu sprijina logistic

Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in procesul in care organizatia nonguvernamentala Asociatia Cultural-Universala Mihai Eminescu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu formulat niciun raspuns la.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul pentru Combatarea Discriminarii pentru niste penali si festivalul inculpati disperati (VIDEO)

Declaratiile facute de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in conferinta de presa de miercuri, respectiv cele ale presedintelui Iohannis de jos, vor fi cercetate de catre Consiliul National pentru Combaterea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2372 seconds )