Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va primi premiul la Domul din Magdeburg, Germania, pentru onorarea maril. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis va merge miercuri in Germania pentru a primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis, va primi miercuri, la Magdeburg Germania), premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, informeaza Cotroceniul.

Klaus Iohannis, onorat cu premiul Otto cel Mare in Germania. Distinctia se acorda personalitatilor cu merite in promovarea gandirii europene

Miercuri, 14 octombrie, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va primi premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare. Ceremonia va avea loc la Magdeburg,.

GERMANIA: Klaus Iohannis va primi, miercuri, premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va merge miercuri, 14 octombrie a. c. , la Magdeburg Germania) la ceremonia in cadrul careia ii va fi decernat premiul Otto cel Mare Kaiser-Otto-Preis 2020), pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare, potrivit Administratiei Prezidentiale. in cadrul festivitatii, discursul Laudatio va fi rostit de catre Heiko Maas, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, scrie g4media.

Klaus Iohannis va primi, la Magdeburg (Germania), premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Magdeburg, in Germania, premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare.

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse in spatiul public, conform News.

Klaus Iohannis solicita reexaminarea Legii prin care a fost respinsa OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei: Institutul nu a reusit sa isi demonstreze utilitatea si a generat numeroase tensiuni si controverse in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, informeaza Ad.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )