Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele Iohannis va fi primit de Papa Francisc la Vatican

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis va fi primit de Papa Francisc la Vatican

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizitp oficiala, vineri la Sfantul Scaun, unde va avea convorbiri tete-a-tete cu Papa Francisc. continuă pe România Liberă

Raul Castro s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican

Presedintele Cubei, Raul Castro, a fost primit duminica intr-o audienta privata la Papa Francisc, anunta Vaticanul, potrivit USA Today, conform Mediafax. intrevederea, cu un caracter strict privat, a.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Papa Francisc si Raul Castro, fata-n fata la Vatican. Liderul cubanez i-a multumit Suveranului Pontif pentru rolul acestuia in restabilirea relatiei SUA-Cuba

Papa Francisc si Raul Castro s-au intalnit, duminica, in cadrul unei audiente private acordate liderului cubanez de Suveranul Pontif. Papa Francisc, de origine argentiniana, a jucat un rol-cheie in procesul de reapropiere diplomatica si economica dintre SUA si Cuba, scrie BBC.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii

Papa Francisc a declarat, luni, in fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican, ca razboiul este o industrie a mortii, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii. Pacea trebuie construita in fiecare zi

Razboiul este o industrie a mortii, a declarat luni Papa Francisc intr-un discurs sustinut fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican. Pacea trebuie construita in fiecare.

Cand va merge in Cuba Papa Francisc

Vizita lui Papa Francisc in Cuba va avea loc in perioada 19-22 septembrie, a anuntat, luni, Conferinta Episcopilor Catolici din Cuba COCC), informeaza Mediafax.

Fostul detinut politic Octav Bjoza, decorat cu cea mai inalta distinctie a tarii de catre presedintele Iohannis, acuzat de participare la evenimente legionare

Fostul detinut politic decorat de presedintele Klaus Iohannis, Octav Bjoza, se afla din dou in centrul unor controverse. Acesta este acuzat ca ar participat la evenimente legionare. in acest context, Centrul.

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

Papa Francisc, in fata a circa 7.000 de copii: Pacea trebuie construita in fiecare zi. Razboiul este o industrie a mortii (VIDEO)

Pacea trebuie construita in fiecare zi, iar razboiul este o industrie a mortii, a afirmat Papa Fracisc in fata a aproximativ 7. 000 de copii de mai multe nationalitati, veniti la Vatican, informeaza.

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala. Calendarul sarbatorilor legale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )