Libnet.ro
UNICEF

11:15

KLAUS IOHANNIS: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Pompierii romani s-au remarcat atat in momentele critice ale istoriei noastre, cat si in lupta de zi cu zi impotriva calamitatilor si dezastrelor naturale - se arata in mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia Zilei Pompierilor. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Pompierii romani s-au remarcat atat in momentele critice ale istoriei noastre, cat si in lupta de zi.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de Vara Generatia ALTFEL a Tineretului National liberal TNL), in statiunea Venus. Totodata, Klaus Iohannis va participa, sambata, de la ora 17.

Cum a fost incurcat Klaus Iohannis de o studenta la o dezbatere publica. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara raspuns marti, laevenimentul Future Skills and Future of Work, organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Iohannis nu a stiut ce sa raspunda.

Sume ametitoare! Cat au costat afisele lui Klaus Iohannis pentru campania electorala

Antena 3 a prezentat un scurt calcul cu privire la pretul afiselor pentru campania electorala ale lui Klaus Iohannis. Meshuri publicitare: productia unui mesh este intre 500 si 1000 de euro bucata, iar chiria es.

Revolta din ALDE continua. inca un lider din teritoriu cere Congres si il critica pe Tariceanu pentru ca a ajuns sa-i ceara ajutor lui Klaus Iohannis

Liderul ALDE Oradea Dorin Corches adreseaza colegilor sai de partid o scrisoare deschisa, cerand convocarea unui Congres, in care primarii, consilierii locali, consilierii judeteni, dar si membrii simpli ALDE sa aiba ocazia sa-si spuna punctul de vedere. El are mai multe intrebari referitoare la situatia in care a ajuns partidul, inclusiv la faptul ca liderul ALDE a ajuns sa ii scrie presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutor.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )