Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sume ametitoare! Cat au costat afisele lui Klaus Iohannis pentru campania electorala

Antena3 Antena3,
Sume ametitoare! Cat au costat afisele lui Klaus Iohannis pentru campania electorala

Antena 3 a prezentat un scurt calcul cu privire la pretul afiselor pentru campania electorala ale lui Klaus Iohannis. Meshuri publicitare: productia unui mesh este intre 500 si 1000 de euro bucata, iar chiria es. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Pompierii romani s-au remarcat atat in momentele critice ale istoriei noastre, cat si in lupta de zi cu zi impotriva calamitatilor si dezastrelor naturale - se arata in mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia Zilei Pompierilor.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de Vara Generatia ALTFEL a Tineretului National liberal TNL), in statiunea Venus. Totodata, Klaus Iohannis va participa, sambata, de la ora 17.

Cum a fost incurcat Klaus Iohannis de o studenta la o dezbatere publica. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara raspuns marti, laevenimentul Future Skills and Future of Work, organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Iohannis nu a stiut ce sa raspunda.

Revolta din ALDE continua. inca un lider din teritoriu cere Congres si il critica pe Tariceanu pentru ca a ajuns sa-i ceara ajutor lui Klaus Iohannis

Liderul ALDE Oradea Dorin Corches adreseaza colegilor sai de partid o scrisoare deschisa, cerand convocarea unui Congres, in care primarii, consilierii locali, consilierii judeteni, dar si membrii simpli ALDE sa aiba ocazia sa-si spuna punctul de vedere. El are mai multe intrebari referitoare la situatia in care a ajuns partidul, inclusiv la faptul ca liderul ALDE a ajuns sa ii scrie presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutor.

Viorica Dancila raspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusa

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, la ora 19:00, la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Palatul Cotroceni, ca refuza remanierea propusa de premierul.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, luat prin surprindere de intrebarea unei absolvente de liceu: Excede sfera preocuparilor mele concrete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost luat prin surpindere de intrebarea unei tinere, in cadrul unei conferinte organizate de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Tanara care a precizat ca a terminat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )