Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis A SEMNAT! Anunt de la Cotroceni, cu doua zile inainte de ALEGERI

B1 B1,
Klaus Iohannis A SEMNAT! Anunt de la Cotroceni, cu doua zile inainte de ALEGERI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu douazile inaintea alegerilor prezidentiale mai multe decrete. -Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. continuă pe B1

Viorica Dancila, cu doua zile inainte de ALEGERI: Ma intreb unde e locul dumneavoastra, al cetatenilor?

Viorica Dancila lanseaza, vineri, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderului USR, Dan Barna. Cu doua zile inainte de alegeri, prezidentiabilul PSD declara ca ii pasa de romani si.

Presa internationala cu doua zile inainte de alegerile din Romania: Cu Iohannis dat drept castigator al primului tur, cursa s-ar putea da pentru locul doi Votul romanilor din diaspora, din nou crucial

Presa internationala scrie ca alegerile prezidentiale din Romania sunt de fapt mai mult o cursa pentru locul doi, asa cum observa Euronews, dand ca fiind aproape sigura realegerea presedintelui Klaus Iohannis in primul tur, in contextul in care actualul sef al statului promite sa reaprinda lupta anticoruptie in una dintre cele mai corupte natiuni, noteaza The New York Times, citand Reuters. Totodata, AFP vorbeste despre votul crucial al emigrantilor care pun mare pret pe lupta anticoruptie.

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Ce au discutat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis, intr-o sedinta informativacare a avut loc joi, la Palatul Cotroceni,mai multe date oficiale care arata cu exactitate situatia economica a tarii.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fost chemat de urgenta joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Respir usurat ca avem un nou guvern dispus sa se implice pentru rezolvarea problemenlor tarii

ACTUALIZARE - Iohannis, la sedinta de Guvern: Pesedistii, inainte de plecare, au golit finantele publice; din pacate am avut dreptate.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

USR, atac la Ludovic Orban: Acordul cu PNL a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului

Mihai Gotiu sustine ca acordul a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului PNL si ataca dur actiunile premierului Orban. D-LE ORBAN, ATI CITIT CE ATI SEMNAT? Cat de mult conteaza.

Cum s-a modificat averea lui Klaus Iohannis intre 2014 si 2019, in timpului mandatului de presedinte

S-a aflat totul despre averea lui Klaus Iohannis. Ultimele amanunte sunt de-a dreptul incendiare. De unde ia seful statului cei mai multi bani? Este amanuntul care surprinde pe toata lumea. Mai mult, presedintelui i-a scazut salariul. Averea lui Klaus Iohannis in timpul mandatului de presedinte Klaus Werner Iohannis s-a nascut pe 13 iunie1959, la Sibiu,Romania.

KLAUS IOHANNIS: Lipsa de competente, deciziile proaste, marca PSD, au bulversat intreaga societate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca guvernarea PSD a fost un adevarat test de anduranta pentru reprezentantii comapniilor. Lipsa de competente, deciziile proaste si managementul public haotic, marca PSD, au bulversat intreaga societate, a spus seful statului, mentionand ca este timpul sa regandim relatia autoritatilor publice cu mediul de afaceri.

P Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis a castigat prestigiul, increderea si aprecierea partenerilor internationali pentru a reprezenta cu cinste Romania

Presedintele Ligii Alesilor Locali liberali, Gheorghe Flutur, a afirmat, intr-un interviu, ca Presedintele Klaus Iohannis este un presedinte cu care poti fi mandru oriunde in lume si a trecut in revista cele mai importante realizari ale sefului statului. Liderul liberal a adaugat ca presedintele Iohannis are statura, credibilitatea, respectul si atitudinea potrivite pentru un sef de stat si a mentionat care sunt asteptarile pe care le are de la acesta pentru al doilea mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )