Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presa internationala cu doua zile inainte de alegerile din Romania: Cu Iohannis dat drept castigator al primului tur, cursa s-ar putea da pentru locul doi Votul romanilor din diaspora, din nou crucial

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala cu doua zile inainte de alegerile din Romania: Cu Iohannis dat drept castigator al primului tur, cursa s-ar putea da pentru locul doi Votul romanilor din diaspora, din nou crucial

Presa internationala scrie ca alegerile prezidentiale din Romania sunt de fapt mai mult o cursa pentru locul doi, asa cum observa Euronews, dand ca fiind aproape sigura realegerea presedintelui Klaus Iohannis in primul tur, in contextul in care actualul sef al statului promite sa reaprinda lupta anticoruptie in una dintre cele mai corupte natiuni, noteaza The New York Times, citand Reuters. Totodata, AFP vorbeste despre votul crucial al emigrantilor care pun mare pret pe lupta anticoruptie. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, cu doua zile inainte de ALEGERI: Ma intreb unde e locul dumneavoastra, al cetatenilor?

Viorica Dancila lanseaza, vineri, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderului USR, Dan Barna. Cu doua zile inainte de alegeri, prezidentiabilul PSD declara ca ii pasa de romani si.

Marian Oprisan, surprins la SRI cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan,a fost surprins, joi dupa-amiaza, la sediul Serviciului Roman de Informatii din Vrancea, informeazavrancea24. ro. Nu se cunoaste in ce.

Marian Oprisan, seful PSD Vrancea a petrecut ore bune la sediul SRI, cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale

Marian Oprisan a petrecut, joi dupa-amiaza, cateva ore in sediul Serviciului Roman de Informatii din Vrancea, in conditiile in care seful PSD Vrancea are o mare slabiciune pentru aceasta institutie, iar.

Codrin Stefanescu revine cu atacuri dure. Ce spune despre cele doua zile de guvernare PNL

Codrin Stefanescu a lansat un atac dur la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Social-democratul sustine ca produsele romanesti vor disparea de pe piata, iar locul lor va fi luat de produsele de import, in contextul in care noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a trimis Corpul de Control la Casa de Comert pentru produse .

USR, atac la Ludovic Orban: Acordul cu PNL a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului

Mihai Gotiu sustine ca acordul a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului PNL si ataca dur actiunile premierului Orban. D-LE ORBAN, ATI CITIT CE ATI SEMNAT? Cat de mult conteaza.

Libertatea: Un nou fals in lumea medicala - Seful Comisiei de Nefrologie din Romania a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii

Alexandru Checherita, seful Comisiei de Nefrologie din Romania, a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii, scrie Libertatea. in februarie 2016, Alexandru Checherita devenea profesor universitar la UMF Carol Davila, cu cel putin trei ani inainte sa fie legal posibil, iar astazi conduce Comisia de Nefrologie a Ministerului Sanatatii si pe cea a Colegiului Medicilor.

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata din Romania in ultimii 4 ani

000 de medicamente, din care peste 2. 500 sunt medicamente generice, majoritatea cu pretul sub 30 de RON, au fost retrase de pe piata din Romania incepand din anul 2015, anunta Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania. Reprezentantii asociatiei avertizeaza ca daca nu se rezolva problema clawback-ului, vom asista la o situatie fara precedent in ceea ce priveste disponibilitatea medicamentelor generice, precum si la inchiderea unor linii de productie.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )