Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Ce au discutat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Sedinta de urgenta la Cotroceni. Ce au discutat Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis, intr-o sedinta informativacare a avut loc joi, la Palatul Cotroceni,mai multe date oficiale care arata cu exactitate situatia economica a tarii. continuă pe Antena3

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Viorica Dancila spulbera misterul. De ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca motivul pentru care nu a fost prezenta, la Palatul Victoria, pentru a-i preda mandatul noului premier a fost acela ca Ludovic Orban i-a facut plangere.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fost chemat de urgenta joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul Ludovic Orban are miercuri prima sedinta oficiala. Pe ordinea de zi, restructurarea Executivului. Iohannis participa la sedinta - UPDATE

Cabinetul Ludovic Orban se intruneste, miercuri, la ora 12. 00, in prima sedinta oficiala, informeaza site-ul oficial al Guvernului. Executivul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o OUG privind veniturile minerilor, in conditiile in care peste 70 de mineri ai Salinei Ocna Dej sunt blocati in subteran. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis va participa la sedinta de Guvern, la invitatia prim-ministrului Ludovic Orban.

Anuntul lui Ludovic Orban: Adina Valean si Siegfried Muresan propunerile Romaniei pentru comisarul european

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern la care a participat si presedintele Klaus Iohannis, ca propunerile Romaniei pentru postul de comisar european pe Transporturi sunt.

Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca ordonanta de urgenta pentru restructurarea Guvernului este in lucru, iar aceasta va fi adoptata in cursul zilei, in prima sedinta oficiala a Executivului.

Juncker ii felicita pe Ludovic Orban si pe Klaus Iohannis

Presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca .

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )