Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretul: Magistrat eliberat din functie dupa ce a luat mita

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Magistrat eliberat din functie dupa ce a luat mita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind eliberarea din functie a noua magistrati, intre care se numara Catalin Nicolae Ceort - procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. Ceremonia de depunere a juramantului are loc la ora 19:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

OFICIAL: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a noului Guvern. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE:Decretul privind numirea GuvernuluiLudovic Orban a fost publicat in Monitorul Oficial Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a noului Guvern al Romaniei, potrivit unui.

Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a consilierului prezidential Bogdan Aurescu dupa investirea noului Guvern in care acesta va fi ministru de Externe

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni seara, la putina vreme dupa votul privind investirea Guvernului Ludovic Orban, decretul de eliberare a lui Bogdan Aurescu din functia de consilier.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

Klaus Iohannis: in ultimii 30 de ani, Romania nu s-a dezvoltat mai mult si mai bine din cauza PSD. O spun direct

Premierul Ludovic Orban si ministrii din Cabinetul sau au depus juramantul, luni seara, in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Cotroceni, ca le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )